Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Quarhodron

<< < (3/5) > >>

Lord_Nivellen:
no bezi nie rozumie ... a ja to swoja droga, i nie moge prowadzic rozmowy

Gothic300:
A umnie to jak sie z  Quarhodronem napisy po jakiemuś tam języku którego wysłaniec Adanosa by nie zrozumiał ( no chyba że jest nim bezi)

momo:
Aaa, już wiem co to może być. Pewnie nie nauczyliście się języka pradawnych. Uczy go bodajże Myxir, dzięki niemu możecie czytać kamienne tabliczki i wychodzi na to że jest on również niezbędny do pogadanki z Quahodronem. Nigdy się z tym nie spotkałem, bo zawsze w tym momencie gry język pradawnych miałem wyuczony, ale skoro to nie jest błąd techniczny, to chyba musicie poświęcić te 5 pn na naukę.

--- Cytuj ---Powiedziałem momo że nie przeczytałem twojego 5 postu tylko do 3 , jeśli cie uraziłem to wybacz.
--- Koniec cytatu ---
Lol, nie da się ;)

Lord_Nivellen:
dzieki ;], juz dziala

kubason:
Boże, po prostu nie znasz języka pradawnych. Nie czytałem wszystkich postów, tylko 3 pierwsze   i nikt nie wie o co chodzi. Musisz się nauczyć u jednego z magów języka pradawnych i tyle. Poprzedzając twoje następne pytanie o to zdanie Quahodrona i odpowiedzi. Wchodzisz na www.gothic.up.pl, zjeżdzasz do Noc Kruka i na samej górze masz Quahodron. Włanczasz tą opcje i masz odpowiedzi na jego pytania.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej