Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Problem Techniczny
(1/1)
Cieniostwór:
Witam! Na początku chciałbym zaznaczyć, że jest problem techniczny z G2 - wiem, że takie sprawy powinno zostawić obsłudze tech. CD Project'u ale pomyślałem, że na forum odpowiedź będzie bardziej rychła, no więc:
B VFILE:Err:-2:Can't find file:_WORK/DATA/ANIMS/_COMPILED/ITMW_2H_ORCAXE_02.MRM Code:255
Oraz:
B VFILE:Err:-2:Can't find file:_WORK\DATA\SOUND\ITMW_22H_ORCAXE_02.MRM Code:255
Na czym polegają te błędy - zaznaczam, że kupiłem oryginalną wersję gry z serii "Extra Klasyka Gier Komputerowych >neXt<"
Bela:
Hm. chyba brakuje Ci 2 plików z animacją ruchu orkowego topora, przy instalacji mógł wystąpić błąd i nie skopiowało Ci dwóch plików, albo skopiowało uszkodzone pliki. Spróbuj przeinstalować grę, jak problem będzie się powtarzał to może być to wina płytki (jakaś rysa albo źle wypalona). To jest oczywiście moja teoria mogąca się w znacznym stopniu mijać z prawdą, pozdrawiam
BeluNiO
Respev:
Te błędy pojawiają się bardzo często przy wczytywaniu gry. Opisz okoliczności, w których wystepują.
kolop:
Brakuje Ci 2 albo i więcej plików gry.Musisz jeszcze raz sprubować zainstalować gre, a jak to nie pomoże to znaczy że masz uszkodzoną płyte.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej