Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Post dnia
Sado:
Post oryginalnego(!!) Pawła I w "Najlepszej Sygnaturce".
--- Cytat: Paweł I w 04 Grudzień 2008, 20:44:07 ---oczywiście zgłaszam się
--- Koniec cytatu ---
A oto sygnatura naszego pana:
"JESTEM FANEM GIER NFS,GTA,WIEDÂŹMIN,GOTHIC,CALL OF DUTY,TOTAL WAR"
http://gothic.gram.pl/forum/index.php/topic,18375.msg132359/boardseen.html#quickreply
stefan666:
--- Cytuj ---Ja have got a problem. When I kończę odbijać kopalnię Klanu Młota, nagle the game mi się wyłącza i mi wyskakuje the window with the napis "Where is guru?". I must wtedy reset the computer. What should I do, aby to okno with the napis "Where is guru?" nie wyskakiwało. Ja need the answer.
--- Koniec cytatu ---
Użytkownik nie może się zdecydować którego języka używać lub jest to język Angielskopolski tak czy inaczej ten post ma coś w sobie.
Elrond Ñoldor:
--- Cytat: Sabumatva w 15 Grudzień 2008, 12:05:21 ---thorus bo rymuje się z dworus
--- Koniec cytatu ---
[zgon]
No ja takich rymów to nie widziałem...
Serail:
--- Cytuj ---ja kiedyś wymierzyłem w poszukiwacz łukiem ale jakoś palec mi spadłm z klawiatury i bezi miał strzałe w ręku jak ponownie wymierzałem to bezi rzucił tą strzałą w poszukiwacz to samo kiedyś mi się wydażyło ale z kuszą w g1 na thorusie
--- Koniec cytatu ---
Kto rozumie posta Subumatvy ma u mnie butelkę Johny Walkera..
Kermitt:
--- Cytat: Pienik w 17 Grudzień 2008, 18:06:35 ---
--- Cytuj ---Ja have got a problem. When I kończę odbijać kopalnię Klanu Młota, nagle the game mi się wyłącza i mi wyskakuje the window with the napis "Where is guru?". I must wtedy reset the computer. What should I do, aby to okno with the napis "Where is guru?" nie wyskakiwało. Ja need the answer.
--- Koniec cytatu ---
Użytkownik nie może się zdecydować którego języka używać lub jest to język Angielskopolski tak czy inaczej ten post ma coś w sobie.
--- Koniec cytatu ---
Powiem Ci że to chyba jest zaraźliwe. Proszę ...
--- Cytuj ---Ja can't find Hanson. W instrukcji I was reading, że Hanson jest potrzebny by znaleźć Xardas. Moglibyście zaznaczyć him on the map.
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej