Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Sposób na zarobienie kasy

(1/3) > >>

Onar:
Witam wszystkich.Mam bardzo prosty sposób na szybki zarobek(sam z niego korzystam).Wszystko jest bardzo proste.Idziemy do Jensa który ma chate koło Cape Dun.Bijemy go(nie zabijamy!!!) i bierzemy od niego łuk który jest dość cenny.Następnie teleportujemy sie do Cape Dun i znowu do niego idziemy,bijemy i zabieramy łuk, który sie odnawia w jego ekwipunek.I tak w kółko.Potem sprzedajemy nasz łup jakiemuś ludkowi.Miłego zarabiania  

P.S Łuk kosztuje 5550 sztuk złota.

Co o tym sądzicie?

Zauważyłem że jest taki sam temat ale gdy uzywałem opcji szukaj nic nie znalazłem.Prosze moderatorów o usuniecie tego tematu

Rakbar Nasard:
Ja tam znam lepszy sposób na kase ale bez oszustwa. Zabjiamy orków wojowników i bierzemy od nich bronie opłaca sie bo ich bronie są drogie. Około 50 broni to wyjdzie kilka tysięcy to sporo nie kożystając z błędu gry   .

Pozdro dla wszystkich

Greg666:

--- Cytat: Orc Szaman ---Ja tam znam lepszy sposób na kase ale bez oszustwa. Zabjiamy orków wojowników i bierzemy od nich bronie opłaca sie bo ich bronie są drogie. Około 50 broni to wyjdzie kilka tysięcy to sporo nie kożystając z błędu gry   .

Pozdro dla wszystkich

--- Koniec cytatu ---

Poprostu zbierasz rzeczy wow nie wiedzialem ze tak można dzięki . Ale żeś odkrył ameryke.

MooN:
Ja znam jeszcze lepszy !

Lsres może nas wyuczyć otwieranie arc. trudnych zamków. Idziemy z tą umiejętnością do Isthar. Przy wejściu do skarbca, rzucamy czar mgła i rabujemy !
Pozatym w grze jest wiele Arcytrudnych skrzyń, które kryją wspaniałą zawartość.

.:KERTH:.:
ja w gothicu 3 zarobiłem kase w bardzo prosty sposób:
po wyzwoleniu miast,zbierałem broń orków i wszystko co się dało,a puzniej sprzedawałem  

pozdrowienia .:KERTH:.  

--- Cytuj ---"ręka która ich karmi,i pięść która ich bije"
--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej