Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Wasze komóry
Los_Emilos:
Mój SE padł zatem musiałem kupić sobie nowy. Wybór padł na bardzo prostą Nokie 1661 ponieważ jedyny telefon który dzisiaj mi pasuje to K850i ale nie dam za telefon na razie 1000zł.
Zenek111314314:
Na samym początku miełem Nokie 3310
potem Sony Erikson k300i
a aktualnie mam Sony Erikson k800i świetny telefon aparat 3,2 i mam karte 2 Gb
Patero:
A ja posiadam Nokię 6500 Slide (jakoś od Lipca 2009 roku, chociaż nie wiem dokładnie)
Telefon ogólnie dobry, od tamtej pory nie miałem z nim żadnych problemów, chociaż szkoda, że nie posiada Symbian OS'a, który bez wątpienia czyni telefony Nokii lepszymi.
Dużymi plusami jest dobry wyświetlacz, który ma hm... 16 milionów kolorów, co czyni go dooobrym, zdjęcia ogląda się naprawdę świetnie, w porównaniu do tych telefonów z 256 tys. kolorowymi wyświetlaczami.
Jak na razie nie planuję żadnych zmian, bowiem ten telefon... po prostu przywiązałem się do Niego. Wiele esemesów, które się tu znajdują przypominają mi ten caluśki świetny rok, to taka świetna wycieczka w przeszłość, z namacalnymi przykładami tego, co było.
None:
Chyba nic się nie stanie jeżeli odświeżę wątek sprzed kilku miesięcy. Otóż obecnie posiadam Sony Ericsson W200i i jestem z niego zadowolony jednak dobija mnie pisanie na klawiaturze gdyś wcześniej posiadałem Nokię i byłem do niej przyzwyczajony.
Gromak:
Nokia n73, trochę duża, ale korzystam z niej ponad 3 lata i nie narzekam :O
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej