Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Wasze komóry
velkow:
Ja posiadam Sony Ericssona K810i i jestem z niego bardzo zadowolony, zwłaszcza, że wcześniej miałem Nokie 6020 :-) Robi super zdjęcia, muzykę bardzo dobrze słychać, a zwłaszcza jak ma się podłączone słuchawki :-) Filmy robi trochę gorszej jakości ale mimo to jest warty polecenia. Także to robię i POLECAM go Wam :-)
Fragenstein:
Sony Ericsson w850i, którego mam już pół roku.. prezent na urodziny :P
Kupiony praktycznie tylko dla szpanu, ale okazał się praktyczny :P Nie kupię już nigdy tak drogiego telefonu bo to nie na najmniejszego sensu.. Nie wykorzystuje nawet połowy tego co ma do zaoferowania (sms i 5 minut rozmów raz na miesiąc!). Raz sobie zaszalałem, żałuję i postanawiam się poprawić ;] No i kupiłem ten telefon zamiast iPod'a czyli w sumie zaoszczędziłem pieniądze.. Nie jest tak źle :P
.. Chce ktoś kupić? :P xD
Pzdr
EDIT:
--- Cytuj ---Nie wykorzystuje nawet połowy tego co ma do zaoferowania (sms i 5 minut rozmów raz na miesiąc!)
--- Koniec cytatu ---
Ja wykorzystuje to w nawiasie, telefon do zaoferowania ma więcej innych rzeczy :)
Mantos:
Ja mam Sony Ericsson K700i:
wErNi:
Ja mam od taki telefon - Nokia 6300
Dla mnie jest w sam raz i jestem z niego bardzo zadowolony. Jak widać na focie jest cienki i stylowy. Obódowa ze stali nierdzewnej nadaje komórce ładny wygląd i wcześniej wspomniany styl. Duży wyświetlacz 240x320 który ma 16,7mln pixeli (z tego powodu bateria krótko trzyma), aparacik 2Mgpix, odtwarzacz mp3 (mp4 też idą), radyjko, możliwość oglądania pełnometrażowych filmów itp. Pamięć telefonu można maksymalnie rozszerzyć o 2GB kartą microSD. Dla mnie wypas... niżej szczegółowe parametry z www.sms.pl
Nokia 6300 - Dane ogólne
Alarm wibracyjny: tak
Aparat cyfrowy: tak
Aparat cyfrowy pixele: 2 [Megapixeli]
Aparat cyfrowy zoom: 8x
Bateria pojemność: 860 [mAh]
Bateria rodzaj: Li-ion
Czas czuwania (MAX): 350 [godz.] (14d, 14h)
Czas rozm. (MAX): 210 [min.]
Pamięć wewnętrzna: 7.8 [MB]
Pamięć zewnętrzna: micro SD (do 2 GB)
Sieci: GSM 900/1800/1900
Waga: 91 [gram]
Wymiary - długość: 106.4 [mm]
Wymiary - grubość: 11.7 [mm]
Wymiary - szerokość: 43.6 [mm]
Nokia 6300 - Wyświetlacz
Ilość kolorów: 16 milionów
Rodzaj: kolorowy TFT
Wymiary - szerokość: 240 [px]
Wymiary - wysokość: 320 [px]
Nokia 6300 - Dane / multimedia
Bluetooth: tak
Dyktafon: tak
EDGE: tak
GPRS: tak
HSCSD: nie
IRDA: nie
Java: tak
MP3: tak
Obsługa USB: tak
Przeglądarka xHTML: tak
Radio FM: tak
Radio FM - RDS: nie
SyncML: tak
Transmisja danych i faksów: nie
WAP: tak
Nokia 6300 - Wiadomości
EMS: nie
Klient poczty: tak
MMS: tak
Raporty doręczeń: tak
SMS: tak
Video MMS: nie
Wiadomości grupowe: nie
Wiadomości sieciowe: nie
Nokia 6300 - Inne
Alarm: tak
Budzik: tak
Data: tak
Kalendarz: tak
Kalkulator: tak
Organizer: nie
Przypomnienie: tak
Słownik: tak
Stoper: tak
Timer: nie
Zegar: tak[/li][/list]
--- Kod: ---http://sms.pl/tel/nokia,6300.php
--- Koniec kodu ---
krassus:
Nie jest dla mnie ważne jaki mam teraz telefon. Mam zamiar powiedzieć o moim starym telefonie. Nokii 3310! Ten telefon jest dla mnie kultowy. W porównaniu z dzisiejszymi nowoczesnymi telefonami to cegła zdolna zabić jeśliby trafiła kogoś w głowę wystarczająco mocno. Ale dla mnie ten telefon jest najwspanialszy na świecie. Jest wytrzymały (upadki i uderzenia, zalania wodą i wystawianie na skrajne temperatury nie wpływają na niego) ten telefon jest niemal bezawaryjny a co najważniejsze był moim pierwszym telefonem i pokochałem Go! Nokia to w końcu kobieta
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej