Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Wasze komóry
Bela:
W ciągu ostatniego miesiąca przez moje ręce drogą kupna/sprzedaży przewinęły się następujące telefony:
- Nokia 6260
- Nokia N-Gage
- Nokia 6210i
- Nokia 3310 ^^
- SE K510i
- Nokia 5200
Nokię 5200 mam od dwóch dni i jak narazie muzyka gra (karciocha pamięciocha 1GB)
Opis nokii jest nieco wyżej więc nie widzę sensu się nad nią rozpisywać. Poluję teraz na nokię 5140, która jest mi potrzebna do upolowania nokii E50, potem mam w planach Nokię 6270 i na końcu N80 :P plany chcę zrealizować najpóźniej do wielkanocy :D
Chabacik:
Wcześniej miałem ten telefon:
. Komórka jest po angielsku.
Bela:
Sprostowanie dla pana Chabacika, to nie jest telefon tylko PDA, palmtop, przenośny zminimalizowany komputer.. czyli wszystko tylko nie telefon :P Bardziej bym to nazwał ustrojstwem z funkcją telefonu :P W sumie miałem coś podobnego, Motorolę A925, wielkei to, nieporęczne, ale koffałem tego palma - i też miał GPSa, którego ani razu nie użyłem. A Touchpad to fajny bajerek, tylko trochę głupio pisać eski, z czasem się przyzwyczaiłem robić wszystko palcem, bo złamałem rysik bawiąc się nim na lekcji :P
MeGorT:
Moim pierwszym telefonem komórkowym był Ericsson, był taki stary że nawet dokładnej nazwy nie pamiętam, a już na pewno takich nie produkują, posiadałem go w 3 kl. Podstawówki, ale to był wtedy lansik. Następnie używałem Philipsa, też był stary, ale był to chyba jakiś Philips 50 czy coś takiego, jak go dostałem to byłem w 5 kl. podstawowej, nie wiele się różnił od Ericssona, tylko tym że posiadał lepszą monofonię, i lepsze EMS...Następnie w 1 kl. gimnazjum miałem już lepszy okaz telefonu: Siemens C65, w 2 kl. gim. Motorola E365, a od 3 kl. gim SE K750i i mam go do dzisiaj...
Walar:
Ja mam taki badziew co się zwie Samsung X200. Jak ja mogłem kupić taki złom to ja nie wiem. Mam nadzieje że niedługo zaopatrzę się w coś lepszego, ale niestety nie mam żadnych widoków, a zwłaszcza tych finansowych
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej