Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Wasze komóry
Canis:
No i nowinki, już pisałem jakie posiadałem telefon, no i mam kolejny. Poprzedni mój, Sagem MY - 301X nieumiał niestety pływać, i można powiedzieć że zginął w moich spodenkach, które znajdowały sę na mnie, a ja znajdowałem się w jeziorku. niestety nieudalo się go oderanimowac niestety, no i posiadam inny telefon. A tym telefonem jest nokia 6021. Fajny telefon, coprawda tęsknie za moim sagemikiem, ale ten mu dorównuje jeżeli nieprzewyższa. oto jego wygląd:
Scati23S:
Ja mam Nokie 3120 najzwyklejsza komurka.Ja komurke używam tylko do dzwonienia i wysyłania sms.Moim zdaniem jak komurka ma wszystko to jest do bani.A moja komurka jest bardzo dobra bateria trzyma 5-7 dni jest cudowna POLECAM.
Lord Scorpio:
No to sie pochwalę, ja używam telefonu Nokia 9500, ma niesamowicie dużo funkcji, a dodatkowo może służyć jako cegła do obrony;) ale powiem Wam szczerze długo już używam tego telefonu i stwierdzam, że im prostszy tym lepszy, pewnie jak będę zmieniał to wrócę do jakiegoś prostego modelu Nokii (jeżeli jeszcze takie będą)
Aeskel:
Pokusiłem się ostatnio na nowy telefon. W sumie, to potrzebowałem czegoś, na czym mógłbym przeglądać internet, słuchać muzyki i od czasu do czasu oglądnąć jakieś multimedia. Najlepszym rozwiązaniem okazał się iPhone w sieci AT & T. Narazie jestem zadowolony, zobaczymy czy moja opinia się zmieni z czasem.
http://techdigest.tv/apple-iphone-in-hand.jpg
Ankh-Morpork:
Ja posiadam Sony Ericssona k510i, i jestem z niego bardzo zadowolony, w sam raz na moje potrzeby, które nie są duże. Przy kupnie tego sprzętu chodziło mi głównie o robienie zdjęć i MP3. Ma oczywiście wiele funkcji, ale o tym w linki poniżej:
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=pl&...p&pid=10373
Wady? znalazłem kilka:brak radia FM, brak wejścia na karty pamięci i tylko 28mb pamięci. Aczkolwiek nie potrzebuje do szczęścia wiele-tylko ten model telefonu .
pzdr.-Ankh-Morpork
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej