Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Zniszczenie klanów w Nordmarze
Grego:
Witam. Mam pytanie czy zniszczenie klanów w Nordmarze daje moze cos do reputacji u orkow? Bo wiem ze reputacje u orkow dostaje sie za m.in. zniszczenie Reddock, Okary, Nemory i stolicy-Vengardu. Chcialbym wlasnie miec 75% reputacji u orkow i pojsc do zamku w Faring i dostac pancerz orka od dowodcy orkow-Kana. Jesli taki temat juz byl to sorry, szukalem. Z góry dzieki za odpowiedz :]
Elrond Ñoldor:
Wydaje mi się że raczej nikt nie odpowie ci na te pytanie bo raczej nikt nie pałał sie tym zajęciem.
I wedłóg mnie nie dostaniesz jakiś dodatkowych pkt. reputacji, poniewarz klany sa potrzebne do przejścia gry ( np. w Klanie Ognia Kerth zleca nam odszukanie grobowców przodków z czym wiąże się odszukanie jednego z pięciu artefaktów Adanosa).
Grego:
No tak, ale ja juz wiekszosc zadan wykonalem (natrudniej jest wykonac zadania wlasnie w nordmarze) i te zadanie z grobowcami to wcale nie jest obowiozkowe tylko poboczne (wiem gdzie jest akasha i w kazdej chwili moge sobie zabrac ten artefakt adanosa ;]), a co do pucharow do ja oddaje puchary temu orkowi w geldern (nie pamietam jak sie nazywal). Chcialem po prostu wiedziec czy dostane kilka procent reputacji u orkow. :P
Rodney164:
Cóż trudno mi powiedziećale za zabijanie wrogów orków powinieneś dostać trochę reputacji ( ostatecznie za podbicie miasta dostaje się reputację zależnie od tego kto włada miastem...). Nordmarczycy - wrogowie orków, martwi Nordmarczycy - orkowie zadowoleni .
septimus13:
Ja próbowałem i nic nie dostałem, a jakby co to wykonuj wszystkie poboczne zadania jakie ci ork zleca - opłaci ci się. Ja w ten sposób zdobyłem 88% repki u orkow. Spróbuj na arenie w Faring. za to tez dostajesz repki trochę u orkow.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej