Autor Wątek: Czy Bezimienny ma jednak imię?  (Przeczytany 26756 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Eregrin

• Magnat
  • Reputacja: -2
  • ÂŻycie jest jak komputer - do zabawy i do konkretów
Odp: Czy Bezimienny ma jednak imię?
« Odpowiedź #20 dnia: 26 Styczeń 2008, 08:36:14 »
Zginął członek starego obozu i twoje imię padło w związku z tą sprawą - Diego do Bezimiennego.

Ciekawe, niedopatrzenie Piranhi Bhytes
« Ostatnia zmiana: 26 Styczeń 2008, 08:36:47 wysłana przez Lord Arthas »

Offline Bard Hunter

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #21 dnia: 26 Styczeń 2008, 10:06:32 »
Może chodziło o np.

"Kto to zrobił?
-ten nowy co z tobą przyszedł wczoraj!"

Diego się przejęzyczył może i chciał powiedzieć ze mówią ze to On.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #21 dnia: 26 Styczeń 2008, 10:06:32 »

Offline XardaSeQ

• Kret
  • *
« Odpowiedź #22 dnia: 26 Styczeń 2008, 11:15:21 »
Cytat: Lord Arthas
Zginął członek starego obozu i twoje imię padło w związku z tą sprawą - Diego do Bezimiennego.

Ciekawe, niedopatrzenie Piranhi Bhytes
a nie przypadkiem Gorn to mowil?

Offline kronos1194

• Kret
  • *
  • Reputacja: 13
« Odpowiedź #23 dnia: 22 Czerwiec 2009, 19:01:40 »
Otóż męczy mnie od pewnego czasu pytanie jak zabijemy jakiegoś członka Starego Obozu pojawi się pewna ciekawa kwestia... Ja gdy uwolniłem wolną kopalnie zabijając przy tym każdego kto był w środku wróciłem do Diego by się pouczyć siły podchodzę chce z nim pogadać zaczepiam go a on do mnie z hasłem "Zginął członek Starego Obozu, i twoje imię padło w tej sprawie..." Czyżby oni znali nasze imię??? Czy też jest to wprowadzenie do gry takiego powiewu tajemniczości??? Ale też przeczy temu rozmowa ze Smokiem w G2 gdzie pada kwestia "Nie masz imienia, tak jak i ja nie mam imienia" czyżby PB popełniła jakiś błąd??? Pogubiła się w swoich pomysłach??? A może błąd w tłumaczeniu??? Czekam na wasze zdanie.

PS: Nie nawiązuje to z tematem ale uznałem że zakładanie jeszcze jednego jest bez sensu czy Magowie nie mogliby stworzyć jakiegoś teleporta który przeniósł by ich po za barierę na logike było by to chyba możliwe więc czemu tego nie zrobili przecież byli uwięzieni tam a nie byli przestępcami.

Offline Dawid2795

• Kret
  • *
« Odpowiedź #24 dnia: 22 Czerwiec 2009, 19:09:18 »
Z tym imieniem to mi się wydaje że to jest jakiś błąd autorów (no bo w końcu BEZimienny), sprawa z teleportem jest  dziwna, otóż w G3 możemy się spokojnie teleportować z Vengardu otoczonego barierą, a tutaj magowie chcą ją wysadzić, może twórcy G3 nie pamiętają już fabuły z G1?

Offline kronos1194

• Kret
  • *
  • Reputacja: 13
« Odpowiedź #25 dnia: 23 Czerwiec 2009, 10:17:21 »
No właśnie to jest trochę dziwne ale może w G3 jest tak bo bariera jest stworzona dobrze bo w G1 jak wiadomo nie bardzo im wyszła ;) albo też może przez to że wszystko tak pozmieniali w G3 to i zmienili to że i z bariery można się z teleportować

Też mi się tak wydaje że to błąd autorów

Oktawian August

• Gość
« Odpowiedź #26 dnia: 23 Czerwiec 2009, 13:52:52 »
Bezimienny nie ma imienia.Moim zdaniem został stworzony przez Innosa i Adanosa żeby zaprowadził dobro na świecie.

Offline Isentor

• Wielki Lord Elekt
  • Reputacja: 27957
  • Zbyt pokręcony, by żyć. l zbyt rzadki, by umrzeć.
    • Karta postaci

« Odpowiedź #27 dnia: 23 Czerwiec 2009, 14:59:56 »
No właśnie to jest trochę dziwne ale może w G3 jest tak bo bariera jest stworzona dobrze bo w G1 jak wiadomo nie bardzo im wyszła ;) albo też może przez to że wszystko tak pozmieniali w G3 to i zmienili to że i z bariery można się z teleportować

Też mi się tak wydaje że to błąd autorów
A może po prostu wcześniej nie mieli kamieni teleportacyjnych a teraz mają? Ty patrz jakie to proste.

Offline Robben

• Magnat
  • Reputacja: 97
« Odpowiedź #28 dnia: 23 Czerwiec 2009, 19:25:52 »
Nie no, co za durny temat. Kurna, dlatego wszyscy Bezimiennemu przerywają, kiedy chce powiedzieć, jak ma na imię, bo nie ma imienia. Specjalnie to jest tak zrobione, żeby grze dodać odpowiedniej tajemniczości o naszym bohaterze. Nie wiem, jaki sens ma ta dyskusja. Trzy strony pieprzenia o tym. Zresztą, w intrze ze Zmierzchu Bogów ten cały lektor mówi w stylu ,,Bezimienny bohater (...)'', twórcy też tak gadają. A do tego jeszcze ten smok gada ,,Nie mam imienia, tak jak ty nie masz imienia'', więc nad czym tu się głowić? Dopiero w ZB przyjmuje imię Króla Rhobara III. Zatem ten temat jest tak popier**lony, że szok. Jak któryś mod uważa inaczej, to niech mi to wytłumaczy na PW :P.

Zamykam, bo takie tematy zaśmiecają forum.

PS: Nie nawiązuje to z tematem ale uznałem że zakładanie jeszcze jednego jest bez sensu czy Magowie nie mogliby stworzyć jakiegoś teleporta który przeniósł by ich po za barierę na logike było by to chyba możliwe więc czemu tego nie zrobili przecież byli uwięzieni tam a nie byli przestępcami.
:huh:

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #28 dnia: 23 Czerwiec 2009, 19:25:52 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18