Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Czy Bezimienny ma jednak imię?
Feomathar:
--- Cytat: bartaz11 ---A ja wam powiem że Beziminny ma imię... I pokazali to twurcy w grze... Widać nieuważnie oglądacie/słuchacie/czytacie (jak kto woli ) Otóż... W Gothic 1 - pierwszy filmik... ten cholerny sendzia czyta: Vereto (czy jakoś tam) i wtym momęcie przerywa mu Pyrokar (to był Pyrokar nie?) I co, co myślicie?
Jak ktos nie iwezy to niech sobie odpali 1
--- Koniec cytatu ---
Serafin_Gothic ma rację.Pozwolę zacytować sobie Sędziego:
,,W imieniu jego wysokości, króla Rhobara II, pana Varantu, skazuję tego więźnia na..."
I wtedy przerywa mu Pyrokar.
Vessen:
A ja myślę, że bezimienny ma imię. No bo jak to możliwe (no jest możliwe ale mało prawdopodobne), że rodzice rodząc go nie dali mu imienia.
XardaSeQ:
hmm mysle ze wszelkie watpliwosci rozwieje G4 Genesis, Genesis oznacza poczatek czyli co się dzialo przed Gothic 1 wg beziego zbili, zgwalcili i nie wiem co jeszcze i stracil pamiec xD (zart :P)
Nakiel:
--- Cytat: Casano ---Dlatego, możemy być spokojni, przynajmniej ja tak uważam , że jeżeli powstaną kolejne części gry w finalnej dowiemy się jak naprawdę nazywa się nasz bohater który od bardzo dawna walczy z siłami beliara.
--- Koniec cytatu ---
Niestety, ale już oficjalnie ogłoszono, że Beziego nie będzie, no chyba, że fabuła będzie nawiązywała do naszego bohatera. Moim zdaniem nie podadzą jego imienia, ponieważ w calej sadze Gothic jego imię zostało tajemnicą i miejmy nadzieję, że tak zostanie, a jeżeli go ochrzczą (wątpię żeby na początku wiedzieli jak będzie się nazywał) to nie dostanie głupiego imienia.
BeoWolf:
Moim zdaniem lepiej że nie dali mu imienia,bo gracze/fani mogą nazywac go swoim imieniem albo wymyślic dla niego ksywke.Tak samo jak w Polsce "bohater gry" Tak My Polacy go nazwaliśmy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej