Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
NIE chce mi sie otworzyc księgi DWĂR IRDORATH
(1/1)
Lord_kicki:
NIE chce mi sie otworzyć księga DWĂR IRDORATH czytałem najpierw te słowa a potem probowałem na księgę i nic prosze pomóżcie
momo:
--- Cytat: Lord_kicki --- NIE chce mi sie otworzyć księga DWĂR IRDORATH czytałem najpierw te słowa a potem probowałem na księgę i nic prosze pomóżcie
--- Koniec cytatu ---
Eeee, no tak, ale może opisz dokładnie. W którym momęcie gry jesteś, co już zrobiłeś a co już nie tzn. czy przeczytałeś już list od Xardasa? to właśnie on zawiera formułę którą można otworzyć księge.
Grasz na kodach może?
Jak to czytałeś słowa a potem otwierałeś księge? Bezi czyta automatycznie przy jej otwieraniu.
Jakoś dokładniej to opisz.
Lord_kicki:
to tak nie gram na kodach jestem w 5 rozdziale zabiłem smoki . najpierw czytałem te słowa a potem próbowałem ją otworzyć
momo:
Skoro nie grasz na kodach i czytałeś wcześniej list od Xardasa, to musiał Ci się trafić jakiś dziwny bug.
Zrestartuj grę (to pewnie już zrobiłeś ) a jeśli masz czas, to zainstaluj grą od nowa, pozostawiając swoje savy.
Jeżeli to nie pomoże, to raczej bez kodów się nie obejdzie. O ile pamiętam, to w zestawie (rzeczy które otrzymujesz po otwarciu księgi) są:
Otwarta księga - ''Dwór Irdorath''
--- Kod: ---insert ItWr_HallsofIrdorath_Open_Mis
--- Koniec kodu ---
List - coś tam o latarni było
--- Kod: ---ItWr_UseLampIdiot_Mis
--- Koniec kodu ---
(fajny kod;)
Kluczyk do biblioteki Xardasa w podziemiach klasztoru
--- Kod: ---insert ItKe_MonastarySecretLibrary_Mis
--- Koniec kodu ---
Jeżeli o czymś zapomniałem to prędzej czy później wyjdzie. Jak co to napisz.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej