Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
zbroja paladyna... help!
(1/1)
DJ Szoszo:
Witam
Mam problem. Jestem paladynem W gothic 2 NK. Jeśli chodzi o etap gry to szukam załogi do okrętu.
I treść problemu:
Gdzie jest ta zbroja paladyna którą ma np. Lord Hagen? Czytałem na stronkach że jest umiejscowiona w podziemiach klasztoru ale przeszukałem kąt w kąt i ani śladu
Prosze o dokładne wyjaśnienie w którym dokładnie miejscu jest w podziemiach klasztoru jest ta zbroja paladyna
P.S. Przeszłem Gothica 2 trzy razy i niegdy nie zdobyłem tej zbroji!
HELP!!
Arthas:
Zbroja faktycznie znajduje się w podziemiach klasztoru, ale by ją zdobyć, musisz przeteleportować się to tajemnej komnaty w tychże podziemiach. By stworzyć runę teleportu należy przeczytać almanach znajdujący się na końcu podziemi, dzięki któremu będziesz mógł stworzyć ową runę, która zaprowadzi cię do zbroi.
Maksous:
Na razie idź do podziemi klasztoru. Weź Książkę ze stołu alchemicznego i podejdź do jednej z lamp i kliknij lewy przycisk myszy. Otworzy się przejście, zejdź na dół (będą szkielety i demony) przeczytaj almanach i weź wszystko (łącznie z łzami Innosa). Teraz pozbieraj rzeczy na teleport (składniki masz w dzienniku) jak będziesz już je miał idziesz do stołu runicznego i robisz runkę. Teraz się teleportujesz i bierzesz zbroje.
Tyle :)
Nawigacja
Idź do wersji pełnej