Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Nie ma niektórych zadań

(1/2) > >>

Szaman:
Mam pewien problem. W poradniku pisze że Rhobar zleca nam jak powiemy mu o zamiarach Xardasa zleca nam zadanie odnalezienia artefaktów Adanosa, a ja do niego mówie "Xardas czuka artefaktów Adanosa"(czy jakoś tak) i kończy się dialog. Albo w rozmowie z Vakiem nic nie mówi o amulecie ani nie składa propozycji sprzedania mi jego. Nie ma także innych zdażeń np Saturas nie daje mi mapy, Gonzales mi nie sprzedaje czwartego klucza, Nie dostaje mapy wykopalisk w Geldern... Czy ktoś wie co się dzieje i co z tym zrobić ???

PS Mam orginała polską wersję.

Maksous:
Możliwe że nie masz rozpoczętej tej misji. Może nie byłeś u Xardasa. Proponuje ci się do niego wybrać albo pogadać z gostkiem z Ardei który zleca misje znalezienia Xardasa. Ponieważ te misje których nie możesz wykonać są związane u źródła z tymi osobami. Jeśli to nie poskutkuje to proponuję przeinstalować grę.

Respev:
Ja jeszcze rzucę jedną poradą - zawsze wypytujcie o różne rzeczy do końca każdą postać!

Szaman:
Przeinstalowałem grę i dalej to samo. Byłem w Trelis popytałem wszystkich i nikt nic nie mówi o tym 50.000 zł., Grok nic nie mówi o wykopaliskach. Już nie wiem co robić. :(

Maksous:
Mówiłem ci żebyś zadanie zaczął od źródła. Pogadaj z każdą osobą która ma coś wspólnego z zadaniem, jeśli to nie pomorze to nie wiem co pomorze.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej