Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
nie moge miec wiecej siły chyba bug
jureus:
jestem najemnikiem w gothic 2 mam 87 siły nie moge sie wiecej nauczyc dlaczego co mam robic? torlof mowi ze jego max wynos 90 co mam robic? błagam o pomoc musze miec 100 siły
momo:
Proste - poszukaj lepszego nauczyciela. Na początek zapraszam tutaj.
O ile pamiętam to Brutus z zamku w GD uczy do 120, jednak najlepiej przejdź do rozdziału ''Polowanie na smoki'' a u łowców smoków się doszlifujesz jak chcesz z walki w zwarciu (w tym siły do 200). Albo posprawdzaj wszystkich delikwentów spod linku(tych od siły znaczy się). Niestety nie jestem Ci w stanie powiedzieć kto do ilu uczy w G2 (co najwyżej w NK ).
OS@M@:
Proponuje zejść do kanałów (zadanie z gildią złodzieji) trzeba poszukać zamkniętych dzwi nie pamiętam które za tymi dzwiami jest kufer a w nim amulet dodający +15 do siły (zakładaj i zdejmuj) oto kombinacje
PPP LPP PLP LPL PPLLL PPL życze powodzenia i pozdrawiam
chewnik:
Taaaa.... tylko to działa jak masz uaktywnione kody "MARVIN", ale jeśli ktoś gra na kodach to znam o wiele lepszy sposób na siłe, zręczność, mane i życia Bardziej polecam sposób podany przez momo.
Maksous:
Sam amulet możesz wziąć i będziesz miał + 15 do siły. Jak grasz na kodach to możesz to powielać. Jeśli grasz bez kodów to dostaniesz + 15 siły.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej