Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
najsilniejsze bronie jednoręczne
kendzik:
czy mógł by ktoś zrobić listę najlepszych broni w grze? Z góry dziękuje
cudakthc:
--- Cytat: kendzik ---czy mógł by ktoś zrobić listę najlepszych broni w grze? Z góry dziękuje
--- Koniec cytatu ---
ja dzisiaj wykułem dla siebie nordmardzki mieczyk , zaostrzyłem go, zatrułem i jest git :D 115 punktów obrażeń
przy sile 350 daje rade :)
lista oczywiscie mile widziana :)
Edit:
znalazłem dokładne informacje o broniach. są również ich zdjęcia :) co powinno zadowolic kazdego ;]
do pobrania ze stronki :
http://www.megaupload.com/pl/?d=ET2FZFIH
pozdro.
Respev:
Niestety, nie ma dobrych broni jednoręcznych. Przerzuć się na orkowy topór dwuręczny. Wymagana siła 400, po naostrzeniu obrażenia 210, długość około 2 metry. Masakrycznie skuteczna broń.
Pattrix:
Najlepszą bronią jednoręczną jest miecz Robhara. Ma 160 obrażeń. Wpisz kod idkfa, to będziesz miał wszystkie bronie i sobie oglądniesz.
No coż, ja od miecza nordmarczyka bardziej wolę miecz półtora ręczny, gdyż po zaostrzeniu ma tyle samo ataku, a ma łatwiejsze do zdobycia składniki i jest dłuższy. Miecz nordmarczyka jest tyle lepszy, że nie trzeba kupować planu.
cudakthc:
Respev ma racje tyle ze bronie 2 reczne wiadomo są trudniejsze w uzytku tzn wolniejszy atak itp. osobiście polecam miecz wykuty własnoręcznie ktory opisałem wyżej :) podobnie jest z kuszami i łukami. nie ma tak dobrego łuku jak niejedna kusza a szkoda.. ;)
--- Cytat: Pattrix ---No coż, ja od miecza nordmarczyka bardziej wolę miecz półtora ręczny, gdyż po zaostrzeniu ma tyle samo ataku, a ma łatwiejsze do zdobycia składniki i jest dłuższy. Miecz nordmarczyka jest tyle lepszy, że nie trzeba kupować planu.
--- Koniec cytatu ---
a ile Tobie tych mieczy potrzeba :P ?? :) hehe znalazłem kiedys miecz paladyna pobłogosławiony przez inosa i zastanawiam sie czy warto go trzymac dalej bo ktos byc moze bedzie go chciał czy nie ;P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej