Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

najsilniejsze bronie jednoręczne

(1/2) > >>

kendzik:
czy mógł by ktoś zrobić listę najlepszych broni w grze? Z góry dziękuje

cudakthc:

--- Cytat: kendzik ---czy mógł by ktoś zrobić listę najlepszych broni w grze? Z góry dziękuje

--- Koniec cytatu ---

ja dzisiaj wykułem dla siebie nordmardzki mieczyk , zaostrzyłem go, zatrułem i jest git :D 115 punktów obrażeń  
przy sile 350 daje rade :)  

lista oczywiscie mile widziana :)

Edit:
znalazłem dokładne informacje o broniach. są również ich zdjęcia :)  co powinno zadowolic kazdego ;]

do pobrania ze stronki :

http://www.megaupload.com/pl/?d=ET2FZFIH

pozdro.

Respev:
Niestety, nie ma dobrych broni jednoręcznych. Przerzuć się na orkowy topór dwuręczny. Wymagana siła 400, po naostrzeniu obrażenia 210, długość około 2 metry. Masakrycznie skuteczna broń.

Pattrix:
Najlepszą bronią jednoręczną jest miecz Robhara. Ma 160 obrażeń.  Wpisz kod idkfa, to będziesz miał wszystkie bronie i sobie oglądniesz.

No coż, ja od miecza nordmarczyka bardziej wolę miecz półtora ręczny, gdyż po zaostrzeniu ma tyle samo ataku, a ma łatwiejsze do zdobycia składniki i jest dłuższy. Miecz nordmarczyka jest tyle lepszy, że nie trzeba kupować planu.

cudakthc:
Respev  ma racje tyle ze bronie 2 reczne wiadomo są trudniejsze w uzytku tzn wolniejszy atak itp. osobiście polecam miecz wykuty własnoręcznie ktory opisałem wyżej :)  podobnie jest z kuszami i łukami. nie ma tak dobrego łuku jak niejedna kusza a szkoda..   ;)

--- Cytat: Pattrix ---No coż, ja od miecza nordmarczyka bardziej wolę miecz półtora ręczny, gdyż po zaostrzeniu ma tyle samo ataku, a ma łatwiejsze do zdobycia składniki i jest dłuższy. Miecz nordmarczyka jest tyle lepszy, że nie trzeba kupować planu.

--- Koniec cytatu ---

a ile Tobie tych mieczy potrzeba :P ??   :) hehe znalazłem kiedys miecz paladyna pobłogosławiony przez inosa i zastanawiam sie czy warto go trzymac dalej bo ktos byc moze bedzie go chciał czy nie ;P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej