Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

wjele pytani

(1/2) > >>

KRUK@@:
mam pare pytani kiedy dostane cieszki pacesz łowcy smoków  uzbjerałem  wszstke jajka smocze i dałem je bentowi
jak doscta satek nie wjem jak niby lee miał mi pomuc ale nie mam takej tam waryjanty rozmowy o staku tylko czy moze mnie nauczyc i nic wjecej otworzyłem brame w GD ale dalej nic

Akasha:
O Boże po pierwsze naucz sie pisać a po drugie aby zdobyć statak musisz wykonać jakiegoś questa związanego z sedzią.Aby sędzia dał ci zgode na użycie statku musisz odnaleźć bandyde imieniem na M. Okaże się że ma on papiery dowodzące o tym że sędzia prowadził interesy z bandytami. Teraz muszisz iść do górnego miasta i pogadac z sędzią (taki w czapce) tam powinna być opcja związana ze statkiem.

canis:
to zadanie polega na zdobyciu zaufania sędzi, i zdobycie dowodów na jego winę, ze lewe interesy robił, zlecał kradzieże itp. a ten ktoś na m to Morgahard. On da nam solidne dowody, z którymi mamy udać się prosto do lee

KRUK@@:
to zrobiłem jak dałe swienty młot i znaalazłem uciekiniera i dałem dowud lee  ito jussz 4 rozdzale czy 3

MooN:
Ehhh Poczytaj tutaj .Jest tam wszystko dokładnie opisane.
Pozdro
PS.Naprawdę, zainwestuj w słownik.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej