Strefa pomocy > Gothic
Xsardas
bohater gothica:
Byłem już u Xsardasa i od niego poszedłem od razu do Saturasa żeby mu powiedzieć, że byłem u Xsardasa, ale w dialogu nic takiego nie ma... Co ja mam z tym zrobić.?.?.?
Co muszę zrobić żeby Gorn dał mi klucz do Wolnej Kopalni???
Isentor:
--- Cytat: bohater gothica ---Byłem już u Xsardasa i od niego poszedłem od razu do Saturasa żeby mu powiedzieć, że byłem u Xsardasa, ale w dialogu nic takiego nie ma... Co ja mam z tym zrobić.?.?.?
--- Koniec cytatu ---
Skoro byłeś u Xardasa i rozmawiałeś z nim powinieneś pamiętać, że zlecił ci jakieś zadanie bodajże powiedział byś udał się do ruin cytadeli i odnalazł tam Ur-Shaka. Sprawdź z resztą w notatniku.
--- Cytat: bohater gothica ---Co muszę zrobić żeby Gorn dał mi klucz do Wolnej Kopalni???
--- Koniec cytatu ---
Gorn nie daje ci klucza, dopiero gdy wolna kopalnia zostaje przejęta przez stary obóz musisz ją odbić wtedy będziesz miał możliwość wejścia do środka.
Werwer:
Czy byłeś u Ur- Shark'a???
Pattrix:
--- Cytat: IsentoR ---Gorn nie daje ci klucza, dopiero gdy wolna kopalnia zostaje przejęta przez stary obóz musisz ją odbić wtedy będziesz miał możliwość wejścia do środka.
--- Koniec cytatu ---
Co!!!!???? Jakim cudem ma odbić kopalnie nie wchodząc do niej!!!???? Klucz ma chyba jeden ze strażników pilnujących bramy do kopalni.
Elrond Ñoldor:
Więc tak, bohaterze gothica, napierw porób zadania które dostałeś od Xardasa, dopiero wtedy idż do Saturusa. Wcześciej (raczej) nie ma tych dialogów bo nic dla nekromanty nie zrobiłeś.
Do Pattrix'a :
--- Cytuj ---Co!!!!???? Jakim cudem ma odbić kopalnie nie wchodząc do niej!!!???? Klucz ma chyba jeden ze strażników pilnujących bramy do kopalni.
--- Koniec cytatu ---
Nie strażnik tylko Gorn. I czemu robisz of-topa?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej