Strefa pomocy > Gothic

Xsardas

(1/2) > >>

bohater gothica:
Byłem już u Xsardasa i od niego poszedłem od razu do Saturasa żeby mu powiedzieć, że byłem u Xsardasa, ale   w dialogu nic takiego nie ma... Co ja mam z tym zrobić.?.?.?

Co muszę zrobić żeby Gorn dał mi klucz do Wolnej Kopalni???

Isentor:

--- Cytat: bohater gothica ---Byłem już u Xsardasa i od niego poszedłem od razu do Saturasa żeby mu powiedzieć, że byłem u Xsardasa, ale   w dialogu nic takiego nie ma... Co ja mam z tym zrobić.?.?.?

--- Koniec cytatu ---
Skoro byłeś u Xardasa i rozmawiałeś z nim powinieneś pamiętać, że zlecił ci jakieś zadanie bodajże powiedział byś udał się do ruin cytadeli i odnalazł tam Ur-Shaka. Sprawdź z resztą w notatniku.

--- Cytat: bohater gothica ---Co muszę zrobić żeby Gorn dał mi klucz do Wolnej Kopalni???

--- Koniec cytatu ---
Gorn nie daje ci klucza, dopiero gdy wolna kopalnia zostaje przejęta przez stary obóz musisz ją odbić wtedy będziesz miał możliwość wejścia do środka.

Werwer:
Czy byłeś u Ur- Shark'a???

Pattrix:

--- Cytat: IsentoR ---Gorn nie daje ci klucza, dopiero gdy wolna kopalnia zostaje przejęta przez stary obóz musisz ją odbić wtedy będziesz miał możliwość wejścia do środka.
--- Koniec cytatu ---

Co!!!!???? Jakim cudem ma odbić kopalnie nie wchodząc do niej!!!???? Klucz ma chyba jeden ze strażników pilnujących bramy do kopalni.

Elrond Ñoldor:
Więc tak, bohaterze gothica, napierw porób zadania które dostałeś od Xardasa, dopiero wtedy idż do Saturusa. Wcześciej (raczej) nie ma tych dialogów bo nic dla nekromanty nie zrobiłeś.

Do Pattrix'a :

--- Cytuj ---Co!!!!???? Jakim cudem ma odbić kopalnie nie wchodząc do niej!!!???? Klucz ma chyba jeden ze strażników pilnujących bramy do kopalni.
--- Koniec cytatu ---

Nie strażnik tylko Gorn. I czemu robisz of-topa?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej