Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Problem ze Smokami
(1/1)
ayla2005:
Mam problem. Zabiłem ognistego smoka, zabrałem jego serce, lecz jak podchodze do stołu alchemicznego to pisze, że nic nie moge zrobić. I jeszcze jedno zapomniałem nauczyć się od łowców smoków zdejmowania łusek smoków ( ja jestem łowcą smoków ) lecz nie ma ich obok Bifa. Co mam zrobić ??
Proszę o szybką odp.
Wrath:
Mogę ci pomóc tylko z twoim pierwszym problemem bo jeśli chodzi o drugi to mam ten sam problem
--- Cytuj ---Mam problem. Zabiłem ognistego smoka, zabrałem jego serce, lecz jak podchodze do stołu alchemicznego to pisze, że nic nie moge zrobić.
--- Koniec cytatu ---
pewnie zapomniałeś kupić menzurki (chyba tak się pisze) i dopiero w tedy możesz naładować oko z tego co pamiętam to nikt w GD menzurek niema ale możesz kilka zdobyć w domu magów ognia (tam gdzie był stół alchemiczny) jeśli już wcześniej je zabrałeś to musisz wrócić do do miasta lub do klasztoru (do klasztoru bliżej)
i kupić kilka.
canis:
łuski mozna nauczyc sie zdejmowac u kolesia Gesath (niewiem jak sie to pisze) siedzi on tam gdzie gorn w czasoie polowania na smoki na takim jakby klifie przed wejściem do miejsca przebywania kamiennego smoka ... a ci łowcy smoków są w jaskini w drodze do lodowego smoku (chyba)
------------------------------
Gestath
Najlepszy myśliwy w grze. Może ciebie nauczyć: Róg Smoczego Zębacza, Język Ognistego Jaszczura, Płytki Pełzacza, a także w IV rozdziale: Smocze ÂŁuski i Smocza Krew. Powie nam że Wilk może zrobić Pancerz z Płytek Pancerzy Pełzacza.
ayla2005:
Poszedłem do kamiennego smoka ale nie widze tam ani gorna ani geratha. Czy może dać ktoś mapke z zaznaczonym ??
Dziękuje wszystkim za pomoc.
MooN:
Zapewne wiesz, gdzie jest most do twerdzy ? Albo gdzie jest Gorn-ÂŁS gdy chce zapolować z tobą na Smoka ?
Jeżeli niewiesz to znajduje się on naprzeciw mostu . Przy rozpadlinie znajduje się mały obozik.
Pozdro
Mapka
[img]http://img476.imageshack.us/img476/3188/mapagestahin4.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Nawigacja
Idź do wersji pełnej