Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Znowu z tym listem Kruka

(1/2) > >>

Wampirr:
Moj ostatni temat zostal zamkniety wiec musze napisac jeszcze raz!! jak juz wejde w Grega (bo napewno nie mam tego listu) to jak mam zrobic zeby wyrzucil rzeczy bo nie potrafie! ;( w Gothic 1 ctrl+strzalka w dol a tutaj?? help!!

Arkhan:

--- Cytuj ---to jak mam zrobic zeby wyrzucil rzeczy bo nie potrafie! ;( w Gothic 1 ctrl+strzalka w dol a tutaj?? help!!
--- Koniec cytatu ---

Tylko i wyłącznie przycisk lewy alt.

Pzdr.

--- Cytuj ---klikając drugi control ("ctrl" ten po prawej stronie....).
--- Koniec cytatu ---

Może i też tak być. Pobróboj.

Elrond Ñoldor:
Wszystkie przedmioty wyżucamy klikając drugi control ("ctrl" ten po prawej stronie....).
A przed wyżuceniem upewnij sie że zabierasz mu tylko list...

EDIT:heh Arkhan ubiegłeś mnie...

Wampirr:
dzieki juz mu zabralem ten list!! wiedzialem ze zniego stary zlodziej xD

aha jeszcze jedno wiecie gdzie jest ten gosc Poe czy jakos tak ma mi dac bron (jestem straznikiem miejskim)

Arkhan:

--- Cytuj ---aha jeszcze jedno wiecie gdzie jest ten gosc Poe czy jakos tak ma mi dac bron (jestem straznikiem miejskim)
--- Koniec cytatu ---

Również ciężko mi jest w tej chwili przypomnieć sobie jak ten gościu sie nazywał jednak wiem gdzie go znaleźć mianowicie idziesz do Czerwonej Latarni w Porcie w Khorinis i tam idziesz na piętro. Tam ten gościu będzie gadał z jedną z panienek. Jednak, kiedy pójdziesz zameldować wykonanie zadania Andre, powiedz mu że spotkałeś go na mieście, wtedy ten gościu da ci lepszą broń.

Pzdr.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej