Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
kilka broni na raz
(1/1)
Bondzik:
Witam, otóż mam następujący problem. Jak możemy zobaczyć NPC`tow którzy noszą kilka broni na raz... Nie chodzi mi tu o dwa miecze tylko np. Kusza,miecz,tarcza na plecach i pika w ręku. Czy jest możliwość otrzymania takiego efektu (Można mieć tak samo) żeby pikę trzymał podobnie do kostura i napotkane postacie nie groziły mi. Z góry bardzo dziękuje.
P.S wiem że bardzo dziwny temat, Ale pisze z ciekawości. Przepraszam za błędy
--- Cytat: Casano ---Z tego co się orientuje i pamiętam, na pewno nasz bohater mógł posiadać jednocześnie kusze, miecz, tarcze
--- Koniec cytatu ---
Tak to wiem. Ale próbowałem włożyć tyle broni a o skutkach nawet nie wspomnę.
Casano:
--- Cytuj ---Kusza,miecz,tarcza na plecach i pika w ręku
--- Koniec cytatu ---
Z tego co się orientuje i pamiętam, na pewno nasz bohater mógł posiadać jednocześnie kusze, miecz, tarcze, a czy pikę, nie jestem tego pewien. Sam osobiście, nie próbowałem pakować, tych wszystkich narzędzie na naszego bohatera, ale pamiętaj że znajomi, lubili w ten sposób kombinować. Ciekaw jestem innych opiń na ten temat.
kubason:
Ja próbowałem tak zrobić w G3 i mnie też to wkurzało bo odpowiedz jest jest jedna to jest nimożliwe, no chyba że kodem lub błędem gry bo w G2 czasem zdarzało mi się nosić lage na plecach, przy pasie i jeszcze łuk.
Tak się normalnie nie dazrobić
Nawigacja
Idź do wersji pełnej