Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Powiązanie
milten ak:
W gry Gothic gram od 1 części i jestem "starym wyjadaczem" w tej gre ale jest dla mnie kilka niejasności a mianowicie :
To ciekawy pomysł do dyskusji bo w Dworze Irdhorath spotkałem czarnego maga - szefa poszukiwaczy . Grając w 3-jkę spotkałem w Varancie również czarnych magów . Wiem że obie te postacie są sługami Beliara ale czy te osoby "mogły się znać i jakie inne mają powiązania ze sobą ??
pozdro milten ak
Rethon^^:
Moim zdaniem czarny mag na Dworze Irdhorath jest zniewolonym sługą lub czymś w tym rodzaju. Nie ma praktycznie cienia szansy aby obyć się bez walki z nim a Czarni Magowie na Varancie są normalnie nastawienia do świata pomimo tego, że są wyznawcami czarnego boga. Jeśli im pomożemy lub jakimś wpływowym obywatelom danego miasta to możemy nauczać się u niego czarnej magii. Podsumowujący - sądzę, że niema żadnego powiązania. No może jakieś tam maciupeńkie :D
Onar:
Moim zdaniem to proste.Byli to słudzy Beliara którzy chcieli przeszkodzic w naszym zadaniu.Beliar dobrze wiedział ze nasz Bezimienny bohater jest wybrańcem Innosa, jego wroga.
P.S To jest bardzo ciekawe pytanie Xam.Niestety ja ci na nie nie odpowiem bo nie wiem.Może poprostu spytasz Pirania Bytes :P:P:P
Dante:
Nie sądze żeby Czarny Mag na Dworze Irdorath był z Bractwa ÂŚniącego. Raczej byłby to ktoś w rodzaju Xardiego. Powiązanie z Magami wsród ludu Assasynów wydaje mi się mało realne. Choćby najprostsze spostrzeżenie : Mają inne szaty.
milten ak:
Drogi Dante147 twoje ,, najprostrze spostrzezrzenie ,, na temat ich szat okazuje się błędne ponieważ nawet szata Xardasa się bardzo znacznie zmieniła to czemu producenci nie mieli by tego robić i z ich szatami ...
Zapraszam do postowania i pozdrawiam milten ak
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej