Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
dziwna konsola podczas gry wokazująca dane ruchy w grze
cudakthc:
witam ! mam nast. problem , dzisiaj podczas gdy odpaliłem gothica 3 wszysto było pieknie do czasu aż mag orków zaatakował mnie i cała gra zwiesiła sie a moim oczom ukazał sie komunikat WHERE IS GURU , wiadomo komp za słaby ale nie o tym . . . po ponownym uruchomieniu gry w lewym górnym rogu wyskoczyła dziwna konsola pokazująca moje położenie w grze tzn jaka jest pora, gdzie sie znajduje itp. pod tym linkiem znajduje sie skrin na ktorym wsyztsko widać !! chciałem dodać ze podobny problem miałem w gothic NK ale wtedy wystarczyło wcistąć " i " i konsolka znikała a tutaj nie da rady w ten sposób... prosze o rade ! a poniżej umieszczam link :
http://i161.photobucket.com/albums/t237/cu...Clipboard01.jpg
czekam na sugestie innych co zrobić aby pozbyć się uciążliwej konsoli ! :(
Isentor:
Są to statystyki gry w poprzednich częściach włączało lub wyłączało się je kilkoma literami na klawiaturze, spróbuj jeszcze "g" bądź po prostu przeleć wszelkie litery po kolei a na pewno trafisz na tą właściwą.
cudakthc:
--- Cytat: IsentoR ---Są to statystyki gry w poprzednich częściach włączało lub wyłączało się je kilkoma literami na klawiaturze, spróbuj jeszcze "g" bądź po prostu przeleć wszelkie litery po kolei a na pewno trafisz na tą właściwą.
--- Koniec cytatu ---
właśnie nie daje rady , robilem to 2 razy juz i nic. chciałbym dodać ze już wiele razy wyskakiwał mi błąd WHERE IS GURU i co za tym idzie gra gasła i nigdy nie miałem tego problemu aż tego pewnego pechowego razu pojawiła się ona ... :(
Isentor:
--- Cytat: cudakthc ---właśnie nie daje rady
--- Koniec cytatu ---
Jeżeli masz uaktywnione kody ponieważ to działa tylko jeśli mamy je uaktywnione tak więc wyłącz je uruchom grę i sprawdź czy info nadal się wyświetla jeżeli go nie będzie to znaczy, że misja udana. Później możesz uaktywnić kody i sprawdzić czy wszystko jest OK.
cudakthc:
--- Cytat: IsentoR ---Jeżeli masz uaktywnione kody ponieważ to działa tylko jeśli mamy je uaktywnione tak więc wyłącz je uruchom grę i sprawdź czy info nadal się wyświetla jeżeli go nie będzie to znaczy, że misja udana. Później możesz uaktywnić kody i sprawdzić czy wszystko jest OK.
--- Koniec cytatu ---
tyle że ja nie korzystam z kodów . kiedy chciałem zobaczyć czy działają i użyłem tego sposobu ze zmianą FALSE na TRUE gra nie chciała mi sie włączyć wiec nawet o tym nie myśle teraz :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej