Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Skąd wasz nick?
Tidus:
Zhai - krótkie,łatwo zapamiętać no i w końcu tak mnie zwą na osiedlu na którym mieszkam ( sam nie wiem czemu... ) pewnie dlatego, że interesuje się wschodnią sztuką, lecz i tak nie dowiedziałem się dlaczego właśnie Zhai a nie np.Kim Zon Kill. Zhai podoba mi się jako nick/ksywa więc tak zostało
Hillel:
Mój nick pochodzi oczywiście od moich zainteresowań muzycznych. Od dawna jestem fanem zespołu Red Hot Chili Peppers, a Hillel Slovak był jednym z ich pierwszych gitarzystów. Nagrał z Papryczkami dwie świetne płyty "Freaky Styley" i "The Uplift Mofo Party Plan". Szkoda, że skończył, jak skończył, bo dziś byłby z pewnością jednym z najlepszych na świecie.
Garon:
Mój nick pochodzi od mojego nazwiska, które jest bardzo podobne, Podoba mi się i nie mam zamiaru go zmienić, --- może wkońcu ktoś mnie rozpozna i krzyknie" Hej, patrz to ten koleś co wymiata w bf'2142"- heh, marzenia.
LinkLess:
Na początku miałem roboczą wersję nicku czyli imię i trzy szóstki obok siebie. Nie wiedziałem jaki dać, aby mówił coś o mnie. Obecna nazwa opisuje mój charakter. Bardzo trudno mnie zdenerwować, lecz znajomi mi mówią, że jak już się wkurzę to jestem zupełnie innym człowiekiem. Uważają, że zachowuję się wtedy jak wściekły pies (i być może mają rację ). Coś jak kompleks Dr Jakyll'a i Mr Hyde'a . Stąd też ten nick.
Dziecko Bezia:
mój pierwszy nick to "Dzidzia" -dlaczego?
tak jakoś wyszło
ostatnio jednak rozmyślałem o drugiej części gothic'a i wpadłem na pewien pomysł
pamiętacie opcje pójścia do burdelu w gothic 2 ?
a co by było jakby Bezio zaliczył wpadkę ?
Powstałoby Dziecko Bezia i stąd mój obecny nick
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej