Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Skąd wasz nick?

<< < (33/51) > >>

Doman:
Mój nick (Lord Kamil) to po prostu "Lord" + moje imię, ale tylko tutaj używam tego nicka. Wszędzie indziej jestem zwany jako "Domandxd", nazwa pochodzi od mojej ksywy "Doman", ksywa ta pochodzi od mojego nazwiska. Dalej "d" pierwsza litera nazwiska + xd (xD) = emotikona xD

Kapii - to lepiej byłoby dać nick "Domand12345"? Ja wole robić takie nicki, abym mógł go używać wszędzie (jeszcze sie nie spotkałem żeby ktoś inny miał mój nick), ale żeby nie było w tym jakiś cyfr (typu kamil1234567). Nie obraź się, ale jak ja miałem 11 lat, to też nie używałem emotikon ;)

Kapii:
Nieprawdopodobne, co te "mordy ze znaków" robią z nickami... Ja tam nie przepadam za tą modą wpychania wszędzie, gdzie się da emotików. Pozostaję przy poprawnej pisowni wypowiedzi. A może w wypracowaniu do sz***y (zakropkowałem ze wzgędu na wakacje.) napiszę:
"moim zdaniem to ciekawa książka ;)"

EDIT: Niestety zwykłej mordy stworzzonej ze znaków interpunkcyjnych się wstawić nie dało.

Sereth:
Imie głównego i tutołówego bohatera gry Dark Messiah.Oryginalnie zwał się Sareth ale sie pomyliłem i  tak zostało xP

user no. 11627:
Moj nick to moje imię (Paweł) + pierwsze dwie litery nazwiska (AD) + plus pierwsza litera imienia (P) =  Pawel_ADP. Trochę to skomplikowane ale co tam :) .

TheDarkCristal:
Mój nick wziął się z tego że miałem taką czcionke że jak stawiałem "," to pojawiał się napis the dark a jak "." to cristal.

Głupi powód.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej