Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Skąd wasz nick?

<< < (30/51) > >>

Owca:
Nick, Nick, Nick... Moja ksywka wywodzi się chyba z najbanalniejszego i najbardziej prozaicznego powodu jakim jest, a w zasadzie są, trzy pierwsze litery mojego nazwiska, czyli odpowiednio O, W i C :-P. Doszło A i mamy owcę z męskim wydaniu ;]. Od zawsze tak na mnie wołano, czasem nawet w zangielszczonej wersji, ale przyznam szczerzę, że wolę nawet jak mówi/piszę się do mnie tak niż po imieniu ;-).
Dalsze odkrywanie mojej osoby... In progress, to be continued ;-P.

Ichigo Kurosaki:
Mój nick jak można się domyśleć (albo i  nie )pochodzi z kreskówki japońskiej Bleach. Jej głównym bohaterem jest Ichigo Kurosaki jest no prawie normalny poza tym że widzi duchy.Spotyka pewnego razu
pewną dziewczynę shinigami (znaczenie "bogowie śmierci") która ma swój miecz (tak nazywają się  te miecze "zampaktu"( pogromca dusz") każdy ma swoje imię. Historia zaczyna się od przebicia serca głównego bohatera po czym  zamienia się w shinigami.

TomekLP:
Moj to dwa czlony tomek - moje imie i LP - czyli zespol Linkin Park   Wkurza mnie jednak to ze niktory mysla ze zle napisalem i powinno byc PL (czyli ze z polski)

BeoWolf:
No więc moje nikci

Thief-PL nie wiem czemu tak się zarejestrowałem(tylko tu).

ÂŁowca Diego ÂŁOWCA bo kojarzy mi się z naturą DIEGO bo to moja ulubiona postac w Gothicu

BeoWolf(czyt.BeoÂŁulf Z filmu BeoWulf(baardzo fajny ale nie znany)

To wszystko...

Pozdrawiam, Diego  

Airyx:
Airyx-jedna z wielu postaci, jakie sam stworzyłem podczas wymyślania różnych historii i opowiadań. Potężny, zbuntowany mag ze szkoły wody, wymordował wszystkich czarodziejów z owej akademii i zbiegł z rodzinnego miasta, aby dołączyć do tajemniczej organizacji o nazwie Błękitne Ostrze...  Czemu to uczynił i jakie są jego cele? Tego póki co nie wiem nawet ja... Pozdrawiam!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej