Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Skąd wasz nick?

<< < (24/51) > >>

Paler:
Moj nick zostal stworzony przez pewien program,ktory sklada rozne sylaby i powstaja ciekawe nazwy :) No i upatrzylem sobie akurat taki i tak sie zarejestrowalem.

RakiC:
Chciałem dac cos innego niz mam wszedzie indziej wiec dałem takie cus, Raki bo to jedna z postaci w anime i mandze Claymore a C od Claymore tudziez Clare

Zigur:
Mój nick pochodzi z orkowego zdania "Za dashu snaku Zigur, Durgbu nazgshu, Durgbu dashshu!" co po polsku oznacz "Bądź pozdrowiony, Sauronie, Władco Pierścieni, Władco Ziemi!". Chciałem mieć nick Sauron ale w większości wypadków był zajęty więc zmieniłem na orkową wersje.

Matty:
Jak pewnie można się zorientować mój nick pochodzi od (także) mojego imienia Mateusz.
Na większości innych forów (np. Gothic Side), jestem znany jako Rokkefeller lub używam zdrobnienia Rokke. Nick pochodzi o nazwiska najbogatszego człowieka, który kiedykolwiek stąpał po ziemi: Johna D. Rockefellera.

krassus:
Mój nick wziął się od imienia rzymskiego dowódcy który rozgromił powstanie Spartakusa i był członkiem triumwiratu! Ten człowiek kazał ukrzyżować powstańców Spartakusa wzdłuż drogi z Kapui do Rzymu. Nie wiem jaka to odległość ale wiem że powstańców były tysiące...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej