Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Błąd przy instalacji

(1/2) > >>

MooN:
Mam problem. Otóż gdy instaluje płytę 3 gothica 2, na 74% zawiesza się i wyłącza. Napisane jest, że popsuty jest plik Data4. Macie porady co zrobić ? Tylko niemówcie kup nową płytę.
Z góry thx

Arkhan:

--- Cytuj ---Mam problem. Otóż gdy instaluje płytę 3 gothica 2, na 74% zawiesza się i wyłącza. Napisane jest, że popsuty jest plik Data4. Macie porady co zrobić ?  
--- Koniec cytatu ---

Oczywiście że kupić nową grę. Zakładam że masz pirata, pozostaje przegrać płytki od nowa czego odradzam najlepiej kup orginalną gre to jedynie 20 zł. Jeżeli natomiast masz orginała, to wyślij odpowiedni list z płytką do CDP. Poszukaj na ich stronie info o tym.

Dark:
A może instalujesz drugi raz po popsuciu ??

U mnie to występowało podczas drugiej instalacji po rozwaleniu się gry, ale wcześniej podczas deinsttalki pojawił się komunikat, że nie można usunąć pewnych plików.

MooN:
Mam orginał, ale to nie z CD projektu, tylko z zagranicy, od wuja z Niemiec. Pokazuje się, że problem jest z plikiem Data4. Kiedyś mi wszystko działało, aż pewnego razu instaluje, a tam wywala mi błąd na okrągło. Wyczyściłem nawet tą płytę specjalnym płynem, CD-Clene.

Arkhan:
Skoro tak to imho coś nie tak z twardzielem.

Jeżeli jesteś na tyle zdesperowany to możesz zrobić defragmentacje HDD ewentualnie formata jeżeli tak  bardzo chcesz grać:D Moim zdaniem to jedynie optymalne wyjście.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej