Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Błąd przy instalacji

(1/2) > >>

Mork:
Przy instalacji wyskakuje mi takie cuś...  

http://img215.imageshack.us/my.php?image=b322261d6006rm7.png

Z góry dzięki za pomoc...

OS@M@:
radze zroic format i po formacie zaistaluj ajowsze sterowiki ktore sa a plycie polecilbym też zrobienie defragmentacje dysku pozdrawiam    

Dark Prince:
Podaj konfigurację sprzętu. Ja miałem podobny problem. Podczas instalacji, jak już pojawił się pasek postępu instalacji gra program wywalał się do pulpitu. Wystarczył reinstal windy i wszystko działało ok. Możliwe, że ktoś wrzucił ci trojana albo wirusa i dlatego masz ten problem

EDIT
Polecam AVG Free Edition. Bardzo dobry anty wirus

Mork:
Hmmm. Mialem foramt dopiero co... 2 dni temu... A stery mam raczej najnowsze. mi sie nie pokazuje postep, tylko instaluj, czekaj na kreatora i od razu to. Moj procek, Pentium IV (3,3 Gb), karta graf. (radeon x300 128), i mam 512 DDRAM2. Hmmm. A trojany, to moze. Mialem problem, bo zaraz po formacie net mi zwolnil tak, ze wlasciwie go nie bylo, ale ponowny format i Norton sobie poradzily. Chociaz ciagle mam chochliki z klawiatura...

Respev:

--- Cytuj ---radze zroic format i po formacie zaistaluj ajowsze sterowiki ktore sa a plycie polecilbym też zrobienie defragmentacje dysku pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Powiedz mi, po co robić defragmentacje dysku zaraz po jego sformatowaniu?

--- Cytuj ---Mialem problem, bo zaraz po formacie net mi zwolnil tak, ze wlasciwie go nie bylo, ale ponowny format i Norton sobie poradzily.
--- Koniec cytatu ---
Wywal Nortona, on strasznie spowalnia komputer. Polecam Kasperskiego ewentualnie Noda. Czy problem z instalacją gry pojawia się tylko u Ciebie? Próbowałeś zainstalować grę z tego samego nośnika na innym komputerze?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej