Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Program do przechwytywania obrazów w grach

(1/2) > >>

Faust2:
Mam pewien problem. Otóż muszę przechwycić kilka screenshotów z Gothica 1, a nie mam pojęcia jak to zrobić   . Próbowałem programem IrfanView - przechwyci mi on każdy obraz z wyjątkiem gier komputerowych. Słyszałem także o klawiszu ,,PrintScreen", naciskam go i nic się nie dzieje... Ma ktoś pomysł jakim programem mógłbym to zrobić (oczywiście ma być darmowy i do ściągnięcia z internetu)?

P.S.
Nie wiedziałem w którym rozdziale ten temat zamieścić, więc zamieściłem go tutaj.

Kozłow:
Naciskając Print Screen nic się nie dzieje. Właśnie że się dzieje. Robi ci on obraz ekranu. Musisz tylko potem wkleić ten obraz, np: do painta i gotowe.

Akasha:
Jeżeli nie zadziłała porada Kozłowa to ściągnij program Gamecam przechwytuje on obraz ze wszystkich gier(f 5) tylko musi być włąnczony. Udołu ekrany będzie ikonka, a ponadto można nagrywać filmy z gier.

DeadFish:
Osobiście polecam xfire, robienie screenów podczas grania to tylko jedna z wielu funkcji tego programu. Screeny w xfire robi się naciskając kombinację scroll lock+s

albin:
Albo sciągnij Frapsa F10 robi screenshoty i F9 filmiki( i mam problem robi mi tylko 29sek i nie chce dłużej a ja widziałem jak koleś kręcił ok 10 min bez przerwy czy ktoś może mi pomóc) i ma kilka funkcji przedewszystkim oblicza grafike w grach czy coś w tym stylu

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej