Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Gdzie są smocze jaja?
(1/1)
Kri$$:
Mam problem. Po tym jak zabiłem wszystkie smoki wróciłem do Korinis i poszedłem do Beneta i dałem mu jajo które zdobyłem gdy zabiłem smoka lodowego. Benet dał mi zadanie żebym znalazł pozostałe, oraz wręczył mi mapkę gdzie zaznaczone są jaskinie w których są smocze jaja. I właśnie gdy wchodzę do którejkolwiek jaskini są tam jaszczuroludzie ale... NIE MA JAJ SMOKA. Bardzo proszę pomóżcie. (oczywiście jestem łowcą smoków) z góry Thx.
Elrond Ñoldor:
Kri$$ nie we wszystkich jaskiniach są jaja smoków, musisz przeszukac wszystkie jaskinie. Wiem że jaja znajdóją sie w jaskini obok karczmy Orlana i w kotlinie na wschód od Khorinis.
momo:
Poprostu nie w każdej jaskini z tej mapy są ukryte jaja. Musisz przeszukać kilka, i sprawdzać w jaskiniach każdy zakamarek. Większość jest bardzo dobrze pochowanych, dlatego poszukaj za nagrobkami, workami, skałami i dobrze się się rozglądaj. Sporo jest w jaskiniach w okolicy wieży Xardasa i farmy Lobarta, w kotlince chyba nawet dwa. Jak dobrze pamiętam to w okolicach słonecznego kręgu też jest pare ciekawych miejsc. Powodzenia...
Kri$$:
Ahaaa... . Dzięki bardzo teraz to już wiem. Jeszcze raz Thx
Nawigacja
Idź do wersji pełnej