Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

kostury

<< < (13/50) > >>

Torlof:

--- Cytat: Hakner ---moze mi ktos powiedziec o co chodzi w zadaniu Okara potrzebuje wiecej ludzi? bo nie wiem gdzie ich mam szukac...i w zadaniu Odbudowac Gothe, trzeba pogadac z jakims kolesiem, gdzie on jest? :)

--- Koniec cytatu ---

W zadaniu okara potrzebuje więcej ludzi trzeba zwerbowac nowych członków do Okary. 1. Mag Ognia Rakus można go znależc niedaleko Montery, 2.Owen górnik którego znajdziemy niedaleko Okary w lesie. 3. Randall wojownik którego należy szukac koło wejścia do kopalni niedaleko Okary. 4 Jakiś niewolnik z jednej z farm w pobliżu Montery 5...............  niewiem kto jeszcze .

W tej drugiej należy dac 1000 sztuk zł Shawnowi, buntownikowi który śpi w pomieszczeniu obok pomieszczenia Rolanda.

zaj:
A słuchałeś rozmów??Przejrzałeś chociaż dziennik?? Tam jest wszystko napisane o gocie(powiem ci że ten koleś siedzi w okarze w jaskini, imienia nie pamiętam ale na S chyba)...Co do ludzi dla okary to była kilkukrotnie podawana mapka  w tym temacie z zaznaczonymi postaciami.

Zajxx:
Jezlei chodzi o postacie do okary zamieszczam mapke na której jest wszystko zaznaczone wraz z innimi waznymi rzeczami

http://img260.imageshack.us/img260/7861/worldmapszg5mt5.jpg

PS: niestety na mapke sa moje małe informacje ale nie powinno to sprawiac problemów

SzpakU:
Witam, czy może mi ktoś powiedzieć gdzie znajduje się bestia "Biały Rozpruwacz"?? Kilka osób już się pytało, ale żadna nie uzyskała odpowiedzi. Bardzo proszę o szybką i dokładną odpowiedź.

Khaleb:
Popatrz parę centymetrów ponad swój post, a zobaczysz mapę... A na tej mapie znajduje się punkt z numerem 103 o nazwie The White Reaper... :) pozdrawiam

Jak już postujesz to mógłbyś podać link do tej mapy. To jest zwykłe nabijanie postów - DODO

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej