Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

kostury

<< < (43/50) > >>

decym:
okay, może nie wyraziłem się dość jasno. byłem wszędzie gdzie się da na zamku a po królu ani śladu, wszyscy są na swoich miejscach poza nim, nie mam pojęcia co robić, bo raz jeszcze do tego momentu dochodzić nie chce, zwłaszcza dlatego ze gram bez kodów. pierwsze gdzie sprawdziłem to właśnie za chramem Innosa, studnią, na tronie, w wieży i cały zamek przeszukałem i guzik.

ÂŚlimaczek:

--- Cytat: decym ---okay, może nie wyraziłem się dość jasno. byłem wszędzie gdzie się da na zamku a po królu ani śladu, wszyscy są na swoich miejscach poza nim, nie mam pojęcia co robić, bo raz jeszcze do tego momentu dochodzić nie chce, zwłaszcza dlatego ze gram bez kodów. pierwsze gdzie sprawdziłem to właśnie za chramem Innosa, studnią, na tronie, w wieży i cały zamek przeszukałem i guzik.

--- Koniec cytatu ---
Spróbój zteleportować się gdzieś poza Vengard np. do Ardei, przespać tam jeden dzień i wrócić do Vengardu, może już będzie Rhobar II. Jeżeli jednak go nie zastaniesz w głównej sali tronowej, to pozostaje ci tylko wpisanie kodem "spawn Rhobar II" czy jakoś tak, lub zaczęcie gry od nowa. Jak używać kodów znajdziesz w jakimś topicu na forum.

Elrond Ñoldor:
Mam pytanie : Gdzie znajdę demoniczny łuk? Szukałem ale nia znalazłem  
Może jest w którejś ze skrzyń?
I czy jest gdzieś w grze nie nie zużyty ogrowy mongenstern?

dzięki, z góry...  

Tkoron:
Nie zużyty orgowy morgenstern znajdziesz chyba tylko przy zabitym przez ciebie ogrze co do łuku to nie wiem.

krzanek:
gdzie moge znalesc ta farme na zachod od trelis? torus mi dal zadanie zebym dowiedzial co sie z nia dzieje!
prosze o pomoc!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej