Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

kostury

<< < (5/50) > >>

zaj:
Mam znaleźć 5 zbiegłych niewolników z Silden, Szukalem ich w lesie, a znalazłem tylko trolle, schraty(?), gobliny i zębacze...Znalazłem też obóz buntowników w tym lesie, ale niewolników ani śladu :/

Khaleb:
Idz na lewo od wodospadu pod gore, tam wlasnie sa zbiegli niewolnicy. A ja mam pytanie gdzie sa magowie wody, musze ich zabic aby miec wiecej reputacji u assasynow.Moze ktos zrzucic screena z zaznaczonymi miejscami ich pobyty? Bylbym bardzo bardzo wdzieczny za dostraczenie tej informacji.Chyba ze ktos poda mi dokladny opis drogi ktora moge do nich dotrzec.Saturasa i Myxira juz zalatwilem,prosze o odpowiedz.Z gory dziekuje i pozdrawiam.:)

Winfrid:
Zacząłem taki temat. Poszukaj w poprzednich. Tam ktoś (sorki, już nie pamiętam kto był tak miły :) ) dał linka do mapki z większością NPCów z imionami. Magowie wody są nawet zaznaczeni specjalnie :) co więcej warto wykonać questa dla tego maga w Mora Sul u Ramireza - 15 pkt reputacji u Assasynów :) i miesję w Bakareshu dla głównego maga :) również 15 pkt :P i za wykonanie wszystkich misja w Bradze bodajże jest 15 pkt :P wiem, że nie musisz zabijać wszystkich magów aby dostać się do Ishtar :) swoją drogą cienka ta stolica :P

Khaleb:
Wiem widzialem ja, bardzo cienka:PP a mozesz mo podac tego linka, albo chociaz nazwe tematu w ktorym byl ok? Bo wiesz musialbym szukac i szukac...

Aha warto magow pozabijac bo za samego Saturasa dostalem 10000 expa:0 :D

zaj:
http://img96.imageshack.us/my.php?image=mapbigjh4.jpg Była na poprzedniej stronie :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej