Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
kostury
_Snopek_:
Panowie tych sztabek to ja na koniec miałem 18 znajdywałem je głównie w kufrach, jedną znalazłem na pewno u Xardasa na piętrze jak się wchodzi po schodach ale to różnie się trafia, szukajcie w kufrach o tym samym stopniu trudności.
Na pustyni jest też misja związana z dostarczeniem do Ishtar skradzionych sztabek w trakcie rozwiązywania zadania odnajdujemy kolejne a łącznie jest ich 8-10.
KrokusM:
Panie Snopek, ponownie pisze pan nie na temat Chodzi o sztabki czystej magicznej rudy. Któż wie skąd brać więcej niż jedną?
chaoz:
Ja przeszedłem gre i znalazłem (a właściwie to dostałem ją od Kertha za wykonanie questa) tylko jedna sztukę. Być może, autorzy postawili nas przed wyborem, co z tą jedyną sztaba zrobić?
Tj Deck:
ale do stworzenia Mocy przodków potrzebne są DWIE takie sztabki... Wie ktoś gdzie znależć więcej sztabek CZYSTEJ magicznej rudy? Ablo chociaż jak je zrobic?
Elrond Ñoldor:
Co do czystych sztabek to gdy pierwszy raz idziemy do Nordmaru (przechodzac przez Faring), spotykamy Nordmardczyka... Jak z nim pogadamy i zrobimy zadanie doprowadza nas do gostka który może nam ów sztabki sprzedac.
I pytanie odemnie: w którym miejscu w Goldern jest hełm pierwszego paladyna, jest on podobno w jakimś magazynie, ale w którym miejscu?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej