Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
kostury
Michaloss:
Dzięki wiem, który to jest. Mam jeszcze pare pytań. Gdzie znajde teleport do Nemory? Kto jest osiłkiem, który się przyda w Nemorze? Jak ma na imię druid o którego się pytają orkowie z Trelis?
_Snopek_:
Więc tak wyjdź z Nemory i okrążaj ją dookoła otwierając wszystkie kufry w jednym z nich jest teleport. Możesz tu przyprowadzić 2 ludzi jednak chyba chodzi o Paladyna którego znajdziesz po drodze między obozem a przełęczą prowadzącą do Varantu, jeszcze możesz przyprowadzić wieśniaka z farmy obok Trelis ale jak to zrobisz to chyba nie zaliczy ci zadania.
Co do Druida to nie wiem.
Michaloss:
Gdzie znajde pozostale 3 stare pierścienie alchemika w mieście Geldern? Mam już 2 z chat alchemików, ten od maga ognia i z chaty szamanów niedaleko bramy wejściowej.
Arthas:
Te cztery pierścienie, które znalazłeś należą do alchemików: Renwika, Peratura, Grimbolla i Mariusa. Piąty znajduje się za zamkniętymi drzwiami pilnowanymi przez orków. Pozostałe dwa można znaleźć w domach w mieście. Musisz po prostu dobrze poszukać, najczęściej artefakty spotkać można przy pulpitach.
Michaloss:
Z tymi drzwiami może być problem, bo są tam też orkowie. Jest jakiś inny sposób na wejście tam?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej