Strefa pomocy > Gothic
Broń 1/2 ręczna, łuk, kusza czy magia?
Angarix:
ja uwielbiam 2miecze ale tez luk
Infernal:
Dla mnie zdecydowanie broń jednoręczna albo dwa ostrza (patrz na lewo <profil>).
W Gothic'u 1 - 2NK siekałem jednoręcznymi, a w Gothic 3 to już do assassynów, aby nauczyć się walki 2 ostrzami;]
miko1200:
zalezy od wersji w jedynce tylko bronie najlepiej jednoreczna i czasem ciezka kusza najpierw ustrzelic potem dobic boskie w dwojce zaladowac masowe zniszczenie i wysadzic kilka tuzinow jaszczuroczlekow BOSKI pd leci jak z platka a w dwojce bron dwureczna może dlatego ze tyle pd nie trzeba na nia poswiecac co w I? bo w jedynce jak wziales dwureczna na mistrza 7 lvl szlo i zadnej innej nie bylo mozliwosci skutecznej walki wszechstronnej magia w I nie bo BARDZO ALE TO BARDZO dlugo się laduje
Demites:
1 miejsce - Broń Jednoręczna - Szybka, zręczna, często zawalisz przeciwnika szybką serią ciosów, niż ten dwuręcznym mieczem zdąży Cię zaatakować.
2 miejsce - Kusza - Ma dużą siłę, fajny wygląd i jest moją ulubioną bronią dystansową.
3 miejsce - Broń Dwuręczna - Mimo, że wolę Jednoręczną, ta nie jest też zła. Co prawda wolna, ale jak już kogoś dosięgniesz, to zadasz dość porządny cios. No i wiele Broni Dwuręcznych ma fajny wygląd :D
4 miejsce - ÂŁuki - Dobra broń dystansowa na pierwsze poziomy, potem stosuję Kuszę.
5 miejsce - Magia - Nigdy za nią nie przepadałem, nigdy też nie grałem magiem :D
Mój ulubiony zestaw broni :
-Miecz Blizny
-Kusza Wojenna
lee0228:
W gothic 1 szczególnie nosiłem broń ręczną i ÂŁUK DIEGO a broń jednoęczna to nosiłem ćwiekowaną maczugę albo miecz bojowy a sczególnie to taki pancerz miałem CIĂÂŻKI STRĂJ SZKODNIKA.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej