Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Petycja polskich modderów

(1/1)

Isentor:

--- Cytuj ---Polscy modderzy postanowili poprosić CD Projekt o polskie skrypty do gier z serii Gothic.
Otrzymanie owych skryptów da im o wiele większe możliwosći i swobodę w tworzeniu polskich modyfikacji. Tym samym staną się one lepsze, dokładniejsze co za tym idze będą bardziej grywalne, przecież o to głównie nam chodzi. Jeśli jesteś fanem modów i chcesz pomóc polskim modderom powinieneś podpisać się pod petycją, pomożesz im jak i sobie gdyż wszyscy na tym zyskają.
--- Koniec cytatu ---

Jak widzicie modderzy starają się o polskie skrypty gier z serii Gothic, nie że bym kogoś zmuszał ale musimy im pomóc. Dzięki temu jak już opisałem mody staną się lepsze a każdy z nas tego chce. Jeśli masz już dość zagranicznych modów lub nędznych tłumaczeń i z niecierpliwością czekasz na porządną polską modyfikacje powinieneś podpisać się pod tą petycje.

Petycja

P.S.
Co o tym sądzicie...?

Casano:
Hmm cieżka sprawa. Ludzie z CD-project są twardymi osobnikami, i trudno będzie ich przekonac. Oczywiście nic nie trace/tracimy i moge/możemy się pod tą petycja podpisac. Jeżeli wszystko pójdzie po dobrej myśli, będziemy mieć dobre i solidne "Polskie mody" do gier Gothic.

masiq:
Ja sie pod ową petycja dawno podpisalem.
Mam dosyc modow "made in germany" z ktorych niewiele rozumiem.
Dziwie się CD-Projektowi że sie nie chce zgodzić. Przecież dużo modów to dobra promocja gry

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej