Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ostatnia umjejętnośc wojowika.
(1/1)
Ponurak:
Czy wiecie co to jest ta ostatnia umjejętnośc ze znakiem zapytania na obrazku?? W opisie są 3 znaki zapytania. Opiszcie ją dokładnie tzn. kiedy ją możemy zdobyc w jakich okolicznościach do czego ona służy albo czy w ogóle można ją miec.
P.S.Napiszcie też czy trzeba dołączyc do jakiejś konkretnej frakcji aby ją zdobyc.
Celeb:
Nie jestem do końca pewien ,ale oglądając taką jedną stronkę znalazłem komentasz artykułu takiego jednego usera ,który napisał:
"Tak Mości Panowie uumiejętność pod pytajnikami to miał być atak z wyskoku finalnie wycofano sie z tego pomysłu i obdarowali nas tymi dwoma znakami zapytania."
Te błędy z tego bo to cytat....
Gorn5:
Chciałbym zdobyc tą umiejetność ale nie wiem kto jej uczy. Robar chyba nie bo on uczy Paladyna i regeneracji. JAk ktoś wie to niech napisze kto tego uczy.
Z góry thx
Przeczytaj powyższą wypowiedź. - [Boba Fett]
caleb:
Prawda to miał być atak z wyskoku, ale nie działa wiec możesz wpisać sobie w consoli teach It_Perk_1H1H_SecretBonus i sam sprawdzić czy działa :) inaczej sie nie nauczysz tego
Lester@:
Panowie , drodzy milosnicy GOTHICA 3 . Ja mam GOTHICA 3 orginalnego i w poradniku o umiejetnosciach i tak dalej pisze ze ATAK Z WYSKOKU NIEDZIALA >> a wiec co z tym idzie nie mozna sie go nauczyc ..
Nawigacja
Idź do wersji pełnej