Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Znikające zwierzęta

(1/2) > >>

Trane:
Mam taki problem: brakuje mi zwierząt z questów (dziki z obozu drwali, pełzacz w tunelu w Reddock), oraz rzeczy do questów (paczki z bronią). Nie wiem co w tej sytuacji zrobić :/ jak ktoś wie jak to naprawić to prosze o pomoc.

Proszę o większe skupienie przy nazewnictwie tematów - DODO

Michal_PL:
A to pełna wersja? Może to demo  

Otrzymujesz słowne upomnienie - DODO

Trane:
Oczywiście że pełna :D Nie rozumiem tylko po co odpowiadasz jak nie wnosisz nic do tematu :/

Faust2:
Spróbuj zapisać i wczytać grę, zwierzątka powinny być na swoich miejscach. Czasami zdarza się tak, że bestie znajdują się w zupełnie innym miejscu, niż powinny np. u mnie kiedyś jeden z Pełzaczy z misji: ,,Bogata Kopalnia" był nad kopalnią, a nie w niej. Jeśli to nie poskutkuje, to może trzeba przeinstalować grę?
Co do przedmiotów, to musisz dobrze poszukać, tu chyba nie ma buga. Paczki z bronią mogą być w obozach bandytów i oczywiście u orków (np. na farmie i przy wędrującym orkowym patrolu). Poszukaj też w Ardei i na okolicznych łąkach, głównie przy rozwalonych chatach.

Hakuś:
Miałem coś podobnego, tylko że z ludźmi, znikali mi nie wiem czemu, np Copper, zaproponował mi żeby on szedł ze mną, ja powiedziałem że później, poszedłem do Ardei, wrócilem i Coppera nie ma :) Jedynie co pomogło to grać od nowa, niestety, spróbuj, może da rade i ci pomoże :) pzdr

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej