Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Grobowiec Akaschy
Arti94:
Mam prośbę. Czy mógłby mi ktoś zaznaczyć na tej (np. czerwonym kółeczkiem) mapce Nordmaru, który grobowiec jest grobowcem wojownika Akaschy, przy którym znajdę jeden z Artefaktów Adanosa?
Mapka: http://www.fotozrzut.pl/zdjecia/34c83ef75f.jpg
Podobno obok niego będzie stacjonował obóz Orków, a Kamień Przodków Akaschy znajdę przy jednym z orkowych Szamanów. Byłabym wdzięczna, gdyby ktoś także potwierdził tę informację
Z góry dziękuję
Rethon^^:
Zamiast się lenić :P powinnać obejść wszystkie grobowce. Wszystkie masz przecierz zaznaczone iksem, więc wystarczy poszukać ;] Chyba, że nie chce czerpać przyjemności z gry i tylko chcesz ją szybko przejść.
Arti94:
Heh, po prostu chciałabym wiedzieć, w którym on jest :D przyjemność z gry czerpię - na pewno :) interesuje mnie tylko Akascha :D a nie inni wojownicy
Maksous:
Oh. I tak będziesz musiał przejść każdy z grobowców. Wiąże się to z zadaniem Kertha, i i tak kiedyś będziesz musiał zwiedzić wszystkie grobowce. Nie lepiej zrobić tego teraz??
Arti94:
No tak, wszystko w porządku tylko czy odwiedzenie ich wszystkich jest konieczne do ukonczenia gry drogą buntownikow? I po co mi te kamienie przodków? nie za bardzo rozumiem do czego one służą...
A ja powiem tak. Każdy z was otrzymuje ostrzeżenie za robienie offtopu w temacie. Arti94 skoro zadałeś/aś pytanie to możesz mi powiedzieć po co polemizujesz z osobami które nie udzieliły praktycznie żadnej odpowiedzi? - DODO
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej