Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Fernando i opętanie
(1/1)
jeres:
Przed przejściem do krainy kruka postanowiłem najpierw się wzmocnić. Przeszedłem do trzeciego rozdziału. Jestem magiem i dlatego dostałem to zadanie o opętanych. Zabrałem Fernandowi tą księgę, ale teraz nie mogę go oskarżyć o handel z bandytami(bo wcześniej tego nie zrobiłem). Ratunku!!
momo:
ÂŻeby wykonać zadanie nie musisz go oskarżyć. Wystarczy, że zdobędziesz list z podpisem Fernando, który mają bandyci za farmą sekoba. Potem idziesz do Martina - strażnika w porcie i zagadujesz go na temat handlarza bronią. Wybierasz dialog w którym pokazujesz mu dowody, a Martin go zamyka. Możesz iść się pochwalić do Vatrasa.
Ponurak:
Za domem Bustera są chyba 2 pałasze bandyckie z literą F. I to też wystarczy chyba. I wtedy miałem z nim już dialog oskarżający.tzn. z Fernandem.
Boba Fett:
Oto tekst z naszego portalu, który dotyczy zadań do Gothic Noc Kruka:
--- Cytuj ---9.Handlarz Bronią dla bandytów
Zleca: Vatras i Martin
Mamy odnaleźć kupca, który sprzedaje broń bandytom. Aby zdobyć dowody i oskarżyć kupca musimy pokonać trzy grupy bandytów.
1) Pomiędzy gospodą „Pod martwa harpią” a gospoda Akila
2) Pomiędzy obozowiskiem Drogomira a jaskinią Sagity
3) W kotlince pomiędzy polami Onara a farmą Bengara
Po zabiciu bandytów odbieramy im dowody a mianowicie: pierścień zamorskiej gildii kupieckiej Araxos, pałasz bandyty z wygrawerowanym „F” oraz list z podpisem kupca. Te dowody wskazują na kupca Fernanda. Rozmawiamy z nim następnie z Martinem i zamykamy Fernanda w więzieniu meldujemy o tym Vatrasowi i kończymy zadanie.
--- Koniec cytatu ---
Radzę na przyszłość przeglądać zawartość strony, bowiem tam często można znaleźć odpowiedzi na trapujące was pytania.
Temat do klozetu.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej