Strefa pomocy > Gothic
Ur-Shak
hubertusek11:
hej nie moge znaleść szamana co ma walczyć niby z kimś przeczytałem instrukcie i poradnik i nic poisze że tam gdzie był kamień ogniskujący i nic pomocy jestem dobry w walce i chce przejść G1.błagam pomocy janie wiem gdzie jest ten szaman gdzie jest tam gdzie lester czy diego czy milten czy gorn
\\Rc: Jak się zastanowisz to napisz o co Ci chodzi w języku zrozumiałym. A te emotikony wołają o warna do nieba...
Isentor:
--- Cytat: hubertusek11 ---hej nie moge znaleść szamana co ma walczyć niby z kimś
--- Koniec cytatu ---
ÂŻaden szaman z nikim nie walczy tak więc coś źle zrozumiałeś lub nie potrafisz opisać tego zrozumiałym dla nas językiem. Opisz nam dokładnie sytuacje gdyż z obecnego bełkotu nie da się nic zrozumieć.
--- Cytat: hubertusek11 ---przeczytałem instrukcie i poradnik i nic poisze że tam gdzie był kamień ogniskujący i nic pomocy
--- Koniec cytatu ---
Może miałeś jakąś inną (magiczną) instrukcje bo nie pamiętam by jakikolwiek szaman miał bezpośrednie powiązanie z kamieniami ogniskującymi.
--- Cytat: hubertusek11 ---gdzie lester czy diego czy milten czy paladin8fl.gif dwarf.gif paladin8fl.gif dwarf.gif paladin8fl.gif gorn
--- Koniec cytatu ---
Tobie chodzi o misje zdobycia kamieni ogniskujących czy jak bo majaczysz człowieku...
Ponurak:
Hmmm... a może chodzi ci o Ur-Shak'a?? Bo jak go spotykamy to gada że szamani i reszta orków go nie zabardzo lubi bo mówił że śniący jest niebezpieczny czy coś takiego. I właśnie tam gadał że go zaatakują jak się do nich zbliży. A potem powiedział że też musi zkąbinowac ulu-mulu żeby wrócic do miasta. Może o to ci chodzi. Ale mówie kolego to co ty gadasz to sama kaszana i nie da się z tego wywnioskowac nic wiecej.
EDIT:
A może chodzi ci o misje co masz znaleźc Ur-Shak'a. I jak przyjdziemy do cytadeli to on będzie walczył z 3 albo 4 orkami.
hubertusek11:
no codzi mi o tego szamana co walczy z 3 lub 4 orkami tylko nie wiem gdzie jest???????o to mi hodzi!!!!!
Boba Fett:
Oto kawałek solucji:
--- Cytuj ---On nam zleca zadanie porozmawiania z szamanem orkowym. Niedaleko kamiennej fortecy znajduje się most. Dalej zauważymy ruiny. Tam jest atak orków na szamana, któremu pomagamy. Rozmawiamy z nim i teleportujemy się do Xardasa. Od szamana dowiedzieliśmy się trochę o ÂŚniącym. Teraz musimy zdobyć Ulu-mulu.
--- Koniec cytatu ---
A prościej mówiąc... Uprzednio musiałeś iść poszukać kamieni ogniskujących. Szaman, którego szukasz, jest po drodze do kamienia, który leżał w górskiej fortecy (przy której pomagał Ci Lester). Ruiny znajdują się trochę na wzniesieniu, obok którego na pewno wcześniej przechodziłeś.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej