Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Gestath
(1/1)
HuBerTo:
Problem jest taki że chce sie nauczyc tma wyrwyac to smoczo krew i smocze luski ale jestem paladynem i nie wiem gdzie jest Gestath on podobno moze nauczyc mojej psotaci tego wiem tylko tyle ze w gurniczej dolinie i ze w dordze do kamiennego smoka prosze takiej rzeczy mi ine pisac tylko dokladnie pls help najlepiej mapke albo szeczegulowy opis jak tam odjsc do niego.
\\Rc:
* Temat, jeszcze, zostanie. Może ktoś Ci pomoże.
* Dla własnego dobra, lepiej i dokładniej nazywaj tematy.
* Następnym razem tak nieczytelny post wypieprzę z hukiem, a Ty dostaniesz warna.[/color]
MeGorT:
A więc tak:
Wychodzisz z zamku...stoisz na taranie. Jeżeli potrafisz zabić już orka, to oczyść sobie drogę...idziesz prosto. Dochodzisz do takiego mostku przez rzeczkę po lewej stronie. Ten mostek jest przy palisadzie ( kiedy przejdziesz przez mostek to widzisz przed sobą palisadę. Kiedy już przejdziesz przez mostek to trzymaj się skały i idź wzdłuż niej, droga będzie długa, jednak idź dopóki skały się nie skąńczą i będziesz mógł wyjść na samą górę na skały. Gdy będziesz już na górze, to po prawej stronie będzie małe obozowisko i tam będzie Gestach...
Mam nadzieję że pomogłem
Pzdr.
Diego13:
Wie ktoś gdzie można znaleźć kolesia imieniem Gestath.Chciałbym nauczyć się u niego pozyskiwania trofeów ze smoków np.łuski. Z góry dzięki
Arthas:
A nie łaska skorzystać z "szukajki"?
Tematy:
Gestath
Pozyskiwanie krwi i łusek
Zbroja z pancerzy pełzaczy
Nawigacja
Idź do wersji pełnej