Autor Wątek: Mroczne Tajemnice - problemy / pytania  (Przeczytany 284998 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Diego Ostatni Asasyn

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
« Odpowiedź #340 dnia: 10 Czerwiec 2007, 21:43:26 »

Jest inna mozliwosc     ktorej nie popieram ale mozna skorzystac w ostatecznosci. Krysztal mozna zdobyc za pomoca kodów. Jesli chcesz to moge poszukac tego kodu ale to moze troche potrfac. Jest jeszcze jedna mozliwosc. Ale muszisz wykonac nastepujace kroki
1. Zaczac gra od nowa
2. Pokonac wszystkich na arenie i zdobyc krysztal
3. Sprawdzic kod krysztalu za pomoca kodu "set fbbox"
4. Wczytac wlasciwa postac i wpisac kod.

Decyzja nalezy do Ciebie.
« Ostatnia zmiana: 15 Czerwiec 2007, 08:26:31 wysłana przez Trivet »

Offline Huberti

• Kret
  • *
« Odpowiedź #341 dnia: 11 Czerwiec 2007, 15:44:26 »
Czy ktos mI powie jak mam isc do pradawnych

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #341 dnia: 11 Czerwiec 2007, 15:44:26 »

Offline bum

• Kret
  • *
« Odpowiedź #342 dnia: 11 Czerwiec 2007, 15:59:51 »
najszybsza droga prowadzi przez zawaloną kopalnię(tak K przez kraty lub zamiana w chrząszcza, ale trzeba chodzić tyłem bo przodem się nie wejdzie) lub wykonując misje dla fanatyków
Kopalnia ta to kopalnia gdzie idzie się na początku gry i ona stoi zamknięta
prawidłowo powinno się znależć teleport do niej ale można przejść przez kraty
« Ostatnia zmiana: 11 Czerwiec 2007, 18:52:27 wysłana przez bum »

Offline RaczeK

• Kret
  • *
« Odpowiedź #343 dnia: 14 Czerwiec 2007, 09:12:48 »
Witam! Mój problem wygląda następująco: aby zostać przemytnikiem trzeba rozwiązać zadanie z przemytem rudy a dokładniej dowiedzieć się jak się nazywa dostawca czy jakoś tak. Powie nam to kowal Wąż ze starej Kopalni jeśli pomozemy w rozwiązaniu problemu z pełzaczami. Prolem polega na tym że nie mam zadnych textó przy strażniku na samym dole kopalni ani u Jana ;/ zaraz wyjde z Siebie chyba ze to ja sie gdzieś pomyliłem ale sam już nie wiem.... prosze o szybką odpowiedź ;] z Gory Thx :]

Offline Falcon

• Kret
  • *
« Odpowiedź #344 dnia: 14 Czerwiec 2007, 11:39:35 »
Wydaje mi się że wcześniej trzeba porozmawiać z Kazmirem, a druga opcja to trzeba rozwiązać misję z przyniesieniem koła od młocarni....

Offline user4585

• Kret
  • *
« Odpowiedź #345 dnia: 14 Czerwiec 2007, 15:57:17 »
Jak zabić arcykapłana na wyspie Urziela( sory za błędy)??
Gościa za cholere nie mogę zabić! Mam karmazynowy świt i 160 siły jestem wojownikiem i 70% krytycznych obrażeń...

Offline Khaleb

• Magnat
  • Reputacja: 3
« Odpowiedź #346 dnia: 15 Czerwiec 2007, 18:51:22 »
Ja mam dość trudne do wytłumaczenia pytanie. Jestem w tym podziemnym świecie i dostałem zlecenie od kobiety, która pilnuje ostrokłów. Musiałem znaleźć 3 rośliny, lecz znalazłem tylko dwie. Teraz moje pytanie: gdzie jest mroczny szczaw?

Offline CookiesMonster

• Obywatel
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #347 dnia: 15 Czerwiec 2007, 22:54:27 »
mam pytania co do misji "przemyt rudy" z gory zaznaczam ze nie chodzi mi o misje majaca swoj poczatek w obozie przemytnikow, o ktora w tym calym temacie(ktory mialem "przyjemnosc" przeczytac wrqz ze wsdzystkimi pytaniami typu "kim mam zostac" "jak zabic kopacza" itd...) bez przerwy ktos pyta  bo sie nie chce wiekszosci zwyczajnie zajrzec strone wczesniej.. ale wracajac do tematu chodzi mi misje od kruka ktory zleca nam znalezienie kolesia stojacego za przemytem rudy, jedyna osoba ktora chciala o tym ze mna porozmawiac byl thangor, ktory  cos tam belkotal ze moze nawet i sie domysla kto chcialby byc baaardzo bogaty po upadku bariery i doradzil mi zebym sei mial na bacznosci podczas poszukiwan tej osoby w obozei przy kopalni, niestety tam gdzie mi kazal szukac zadna osoba nie miala ani jednej opcji dialogowej na ten temat... chcialbym na koniec zaznaczyc ze aby znalezc odpowiedz na te pytanie preczytalem solucje oraz caly ten temat z wyraznie negatywnym skutkiem gdyz nawet po solidnej kapieli wykorzystujacej moc "ozonowej" maty leczniczej wytwarzajacej przyjemne babaelki nie moge przestac szukac tego kolesia:d prosze o pomoc i z gory dzieki aha i co sie stanie gdy zjem genitalia krolowej pajeczakow??(wzrosnie u mnie poziom estrogenow czy co??) no a na koniec podziekowania dla grupy poziomkaz ktora odswiezyla moja ulubiona gre;p

Offline torno

• Kret
  • *
« Odpowiedź #348 dnia: 20 Czerwiec 2007, 21:03:55 »
Siekacz to nie totalna bzdura bajek nie pisze uwierz mi czasami sie zdarzy podchodze zeby z kims pogadac i slysze głoś ścierwojada tak jak normalnie cie widzi i chce zatakować bezsens ale taka prawda a co do wilków ze jest ich tyle koło 50 to lajcik ;) nie jestem zły przynajmniej jest co robic  , tylko ze dzis znalazłem JA problem ze jak ktos płynie zamną w wodzie i zanurkuje to juz moge tylko wczytac bo nie idzie sie wydostać błąd znowu nieidzie ze tak powiem ,,wyhujać'' tego np topielca bo płynie tam gdzie ja no i umieram i trzeba wczytac , a co do rudy to 1 slysze  alt ctrl i shift no ale dzieki spróbuje :)

a jak zainstaluje wszystkie pathy  co chbya gra sie nie spiepszy?? bo jak nie to instaluje je juz ,a mam pytanie misja kamien z kanionu trola mam wziąć i nie ma go szefa przemytników on go ma a ja go zabilem juz dawno  i co mam zrobic ?powinien tam byc a nie zmieniliscie to :( teraz chyba musze odnowa grać czy... ktos inny go ma i mam go zabić??  powiedzcie mi !!!
« Ostatnia zmiana: 20 Czerwiec 2007, 21:09:27 wysłana przez torno »

Offline sibou

• Kret
  • *
« Odpowiedź #349 dnia: 20 Czerwiec 2007, 22:17:58 »
więc z tym kamieniem to jest tak że idziesz po tej misji z diego do thargorna gadasz z nim i potem idziesz do jaskini gdzie jest monk i go klepiesz.Jaskinia jest niedaleko miejsca z zadaniem łuku dla kyro wystarczy od starego obozu iść w lewo przy rzece.

Offline torno

• Kret
  • *
« Odpowiedź #350 dnia: 21 Czerwiec 2007, 13:31:34 »
znalazłem błąd jak zaduzo jest zwierząt to sie gra wyłącza :(  i chyba nic nie da sie zrobić

Offline Isentor

• Wielki Lord Elekt
  • Reputacja: 27957
  • Zbyt pokręcony, by żyć. l zbyt rzadki, by umrzeć.
    • Karta postaci

« Odpowiedź #351 dnia: 21 Czerwiec 2007, 15:32:52 »
Cytat: torno
znalazłem błąd jak zaduzo jest zwierząt to sie gra wyłącza :(  i chyba nic nie da sie zrobić
Ale to nie jest błąd modyfikacji tylko samej gry tak było zawsze i nikt tego nie zmieni.

Offline Itrogash

• Myśliwy
« Odpowiedź #352 dnia: 22 Czerwiec 2007, 14:11:26 »
Mam pewien dziwny problem z tą modyfikacją. W Wewnętrznym Pierścieniu w Starym Obozie ciągle wybuchają jakieś bójki. Wszyscy od czasu do czasu rzucają się na siebie. To dość kłopotliwe, gdyż w trakcie z tych zamieszek zginął mi Kruk. Co się dzieje?

Offline Lewusik

• Kret
  • *
« Odpowiedź #353 dnia: 25 Czerwiec 2007, 20:10:20 »
Cytat: shergar
Kowalstwa uczy 3:
1. Anghar, jeden z Przemytników (poziom podstawowy).
2. Sand, kowal w obozie przed kopalnią (też poziom podstawowy).
3. Argorn, kowal niedaleko NO - tam gdzie kręcił się Topielec spod tamy (uczy wszystkich 3 poziomów + ostrzenie mieczy).

Co do wykuwania mieczy i innych dialogów, ponów próbę, ale upewnij się, że posiadasz wszystkie komponenty a także siłę i zręczność na odp. poziomie.

Co do expa za niektóre monsterki, to faktycznie zdarza się to czasami, chociaż ja nigdy nie miałem tego problemu. Postaramy sie to poprawić w patchu.

Mam mały problem, wykonałem to wszystko ale dalej jestem adeptem i nie mogę wykuć broni wykonałem wszystkie zadania dla Aragona !! mogę tylko raz zrobić dobry toporek potem jak cokolwiek robie to pisze mi ze brak umiejętności, na pewno nie chodzi o siłe! co robić ? jak awansować  na wyższy poziom z adepta ? (mam zachowanego sava jak uczyłem sie tylko u Sanda w obozie przed kopalnią)

Offline Celeb

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: -2
« Odpowiedź #354 dnia: 26 Czerwiec 2007, 13:11:37 »
Ja też mam parę pytanek co do MT:
1)Jak przejdę z NO do SK[strażnicy kopalni] to czy jakiś obóz mnie znienawidzi ,czy ktuś ma jakiś dialog nieprzyjazny?Bo myślę o "przeprowadzce" ,ale nie chcę nikogo z SO ,ani z przemytników urazić xDD.
2)Jak kończy się zadanie "Towarzysz"???Jestem ciekaw czy Skrzypek ,nagle sie na mnie rzuci ,czy może opuści.Nie chcę dokładnej odpowiedzi ,ale chcę chociaż poznać czy będzie przyjazny po tych wszystkich dialogach czy nie.
3)Skąd można wytrzasnąć Łuk Śmierci?W zwykłym gothicu można kupić w V rozdziale :/.W MT można go gdzieś znaleźć ,lub kupić wcześniej?

P.S.:W zadaniu o zabicie Neka ,kiedy już pogada się z Pacho ,Diego w wypowiedzi ma błąd ortograficzny[nie pamiętam jaki i czy na pewno po rozmowie z Pacho ,ale na pewno w tym zadaniu]

EDIT:Jeszcze jedno pytanko xD.Skąd wytrzasnąć smocze łuski?
« Ostatnia zmiana: 26 Czerwiec 2007, 14:57:40 wysłana przez Celeb »

Offline MacioM3n

• Kret
  • *
« Odpowiedź #355 dnia: 26 Czerwiec 2007, 16:12:38 »
Mam problem z Mt.Gra działa wszystko dobrze ale gdy rozmawiam z osobami z moda to nie słychać głosu.Rozmawiam z Diego o starym obozie to jest wszystko dobrze ale o przemytnikach już nie.Sprawdzałem to na innych osobach i jest tak samo.Co robić?

Offline Vitnir

• Magnat
  • Reputacja: 395
  • Tylko utraciwszy wszystko można robić wszystko.
« Odpowiedź #356 dnia: 26 Czerwiec 2007, 16:19:27 »
W tym modzie nie ma dialogów mówionych, tyczy się to nowych postaci i tych którzy mają dodatkowe dialogi np. Diego gdy mówi Ci o przemytnikach.

Offline lukaszxzxz

• Kret
  • *
« Odpowiedź #357 dnia: 27 Czerwiec 2007, 20:06:38 »
mam pytanie dotyczace losowego respawnu czy w wwersiji 1.03 dziala on jak powinien czy dzialal on jedynie w wersjii 101

Offline MacioM3n

• Kret
  • *
« Odpowiedź #358 dnia: 29 Czerwiec 2007, 20:19:01 »
Oddałem fałszywą fiolkę Beiehowi(nie wiem jak się pisze).Powinienem móc teraz pogadać z Ken’Udzem ale ani on ani inni pradawni nie mają dialogów tylko koniec.Czy może być to spowodowane zabiciem Ogniośćienia(też nie wiem jak się pisze).Ale wybrałem droge Innosa o go zabiłem dla expa ale nikt nic o tym nie mówi.

Offline Grochol

• Kret
  • *
« Odpowiedź #359 dnia: 29 Czerwiec 2007, 22:11:19 »
MacioM3n
spróbuj przespać się dzień i znów do nich podejdź powinno być dobrze.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #359 dnia: 29 Czerwiec 2007, 22:11:19 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18