Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
SuperPalladin:
Jak się wydostas z wyspy uriziela? Prosze pomóżcie!
za post pod postem liczy się warn - ostrzegam panocku, czytaj FAQ przed pisaniem postów.. [YfK]
LAZIK:
Witam. Mam pytanie - przyjęli mnie do Pradawnych , dostałem nowe zadanie i nie wiem jak wyjść na powierzchnie. pomocy.
stefan666:
Ja mam problem MT normalnie mi się zainstalowaloa kiedy podchodze do jakiegos typa z modda to gothic mi się wyłacza a na samym początku po zamku Biega OGROMYN GAD Kiedy dostaje mape od diego tą do obozu przemytników to textura mapy jest szara i nic nie widać pomocy a moda sciagalem z storny poziomkaz a nie z jakies innej wiec prosze o pomoc
OKI KUMAM na razie NIE MAM PROBLEMU
kryha:
--- Cytat: Pienik ---Ja mam problem MT normalnie mi się zainstalowaloa kiedy podchodze do jakiegos typa z modda to gothic mi się wyłacza a na samym początku po zamku Biega OGROMYN GAD Kiedy dostaje mape od diego tą do obozu przemytników to textura mapy jest szara i nic nie widać pomocy a moda sciagalem z storny poziomkaz a nie z jakies innej wiec prosze o pomoc
--- Koniec cytatu ---
Zrozum wreszcie, mylisz ikonki w PlayerKicie i nie włączasz MT . To w co usiłujesz grać to nie są ani Mroczne Tajemnice ani Gothic 1, jeżeli nie wierzysz to spróbój dojść do Starej Kopalni, przy pierwszej próbie gra się wyłączy. Zresztą nie uda Ci się podejść do żadnego nowego miejsca utworzonego dla MT. W to po prostu nie da się grać.
Mikey234:
Przepraszam jeśli się powtarzam ale nie chciało mi się szukać w 888 postach.
Zainstalowałem MT ale jak ładuje się nowa gra to gothic się wyłancz po jakichś 50%.
Co mam zrobić i o co chodzi?
O LOL
nigdy bym nie wpadł dzienks
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej