Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
Fender:
Qrde ja nie wiem jak mam zrobic to zadanie z lukiem smierci dla Servina...!!! Nie mogę o tym z nikim gadac!!! Poradzcie cos byle szybko!!! I dajcie jakis poradnik do tego moda
stefan666:
Ymmm ja mam takie problemy że poprostu jak podhcodzę postacią (moja ) do jakieś nowej z moda np. tego goscia kolo thorusa to mi się gothic wylacza to tyle
kryha:
--- Cytat: Pienik ---Ymmm ja mam takie problemy że poprostu jak podhcodzę postacią (moja ) do jakieś nowej z moda np. tego goscia kolo thorusa to mi się gothic wylacza to tyle
--- Koniec cytatu ---
Jesteś pewien, że grasz w MT?
Bury:
Dobra już znalazłem wyjście,ale wciąż mam problem z tym że jak gdzieś chodzę to po dosyć krótkim czasie gra mi się wyłącza i są jakieś błedy,debugi,itp.
SuperPalladin:
Witam. Mam pewien problem z umiejetnoscia kowalstwa w MT. A miedzy innymi najpierw nauczylem się kowalstwa u tego goscia w obozie przemytnikow dastalem 2 przepisy na miecze mimo to niemoglem nic wykuc "brakuje ci umiejętności" wiec wyszkolilem sile na maxa i to nic niedalo. Puzniej nauczylem się mistrzowstwa w kowalstwie u Argorna ale dalej niemoge wykuc ZADNEGO miecza nawet najprostrzego. Czy cos robie nie tak? Prosze poradzcie cos!!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej