Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
Paddy:
patch tu nie pomorze... zkochajałeś misje!!! a patcha znajdziesz w dowlandzie TG na głównej stronie
miauczynski:
Ja na mam takie trochę pytanie z innej beczki:) mianowicie czy jak na początku gry w MT dołączę się do Starego obozu to czy będę miał w póżniejszym czasie dołączenia do któregoś z nowych obozów??
Mod ogólnie mi sie bardzo podoba gram dopiero od 15 ale muszę się ograniczać matura
nie rozumiem uwag kolegi do tego kopacza który go\nas atakuje w drodze do SO. Ja myślałem że w spokoju pozwiadzam okolice zobaczę co się zmieniło a to znalazło mnie:)
kryha:
--- Cytat: miauczynski ---Ja na mam takie trochę pytanie z innej beczki:) mianowicie czy jak na początku gry w MT dołączę się do Starego obozu to czy będę miał w póżniejszym czasie dołączenia do któregoś z nowych obozów??
Mod ogólnie mi sie bardzo podoba gram dopiero od 15 ale muszę się ograniczać matura
nie rozumiem uwag kolegi do tego kopacza który go\nas atakuje w drodze do SO. Ja myślałem że w spokoju pozwiadzam okolice zobaczę co się zmieniło a to znalazło mnie:)
--- Koniec cytatu ---
Możesz dołączyć do SO, to nie przeszkadza. Koleśi w drodze do SO jest dwóch, pierwszemu ucieknij, potem zawróć i z nim pogadaj, a drugiego omin skacząc do wody i przy okazji załatw ścierwojady, PD.
Bury:
Cześć jestem nowy,mam problem z tymi mrocznymi tajemnicami,bo zainstalowałem wersje 1.0 i tam nie ma tych nowch obozów ,a ci nowi ludzie to jak gadają i Bezi gada do nich to ich niesłychać ,czy jest jakaś nowsza wersja tego moda i jakiś patch może,bo jak też włanczam to mi vyskakuje jakiś acces error albo coś takiego.Jak jest to bardzo proszę o link do downloadów
PS:jeżeli to było wcześniej to przepraszam za offtopic,ale 40 stron to trochę przydużo SORX
kryha:
musisz ściągnąć patche 1.1 i 1.3
zainstaluj PlayerKita,i jak już to wszystko zainstalujesz to odpalaj z właściwej ikonki, musi sie pokazać plansza z czaszką. PlayerKita odpalaj z teczki Gothic>GothicStarter.exe
[a href=\"http://gothic.gram.pl/forum/lofiversion/index.php/t7872.html\" target=\"_blank\"]http://gothic.gram.pl/forum/lofiversion/index.php/t7872.html[/a]
A swoją drogą moglibyście trochę się przyłożyć z tym szukaniem, pisałam już chyba ze 100 razy na ten temat.
cytat:a ci nowi ludzie to jak gadają i Bezi gada do nich to ich niesłychać
To normalne, ze ich nie słychać, niedlugo będzie dubbing to usłyszysz.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej