Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (112/138) > >>

Diego19:
Czemu jestem nie miły? to nie ja to napisałem nawet nie umiem tego zrobić:( Ale do rzeczy umie kruka tam nie ma jest tam gdzie jak wchodzisz do tego budynku z gomezem to jest naprzeciwko wejścia kazał mi odszukać zaginionych kopaczy było ich 4 potem kazał mi iść do Barthola a ten zkolei dał mi zadanie dowiedzieć się kto tak naprawde rządzi w obozie strażników i to było związane z chyba magiem który tam poszedł i już nie wrócił a jak teraz bym potszedł do gomeza to by powiedział że jak śmie tam wchodzić i zaczyna mnie lać co robić?

Oczywiście jest mowa o MT.

kryha:
Jestem szefem obozu przy kopalni, więc zadania wykonałam , ale maga nie było....

Diego19:
A jak nim zostać?

kryha:
Najpierw musisz zostać strażnikiem. Pozbądź się pełzaczy z kopalni, to zadanie da Ci Kazzmir i Cor Calom.
Jak wykonasz zadania dlą Bartholo, dostaniesz od niego pełnomocnictwo. Ale musisz najpierw załatwić Melkora (trudna walka). To jest długie zadanie. Może na GG pogadamy?

Diego19:
Chyba sobie nie pogadamy , nie że nie chce ale kiedy chce się zalogować  to wyskakuje mi że nie można się połączyć się z serwerem :( a co trzeba dokładnie zrobić dla tego barthola? (bo pełzacze zabiłem)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej