Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (90/138) > >>

Thoro:
Bardzo istotną rolę może tu odgrywać wersja patcha. Z tego co mi wiadomo częste zwiechy gry były spowodowane np. zbyt częstym i intensywnym respawnem zwierzyny czego silnik gry nie mógł wytrzymać.

Berry:
ściągnąłem MT i patcha 01 i jak chcę wejść tam do tego kolesia co się ukrywa koło starego obozu wysoko w jaskini oraz tam do tego obozu idąc do cavalorna w lewo ( z daleka strażnicy świątynni ćwiczą ) i gra się wiesza   wyskakuje jakiś tam błąd z orc_body i gra się zamyka

może ktoś już miał taki problem jeśli tak to przepraszam ale nie mam ochoty wertować 30 stron tematu..

Faust2:
Witam,
Mam problem związany z tą modyfikacją w wersji 1.01, otóż gdy walczę z więcej niż trzema potworami, to gra się wyłącza. Dzieje się to np. gdy rzuca się na mnie wataha wilków lub innych potworów, a ostatnio wyłączyła mi się jak przyleciały do mnie dwie krwiopijce goniące dwa ścierwojady. Jest to trochę denerwujące, bo jak idę przez las, to gra mi się wyłącza co 5 minut. A już zupełnie nie osiągalną rzeczą jest przejście jakichkolwiek misji związanych z Wieżą Mgieł... Próbowałem przeinstalować grę, zainstalować patche i nic nie pomogło. Za to gra wyłączała się również podczas zapisywania, przez co rozwaliło mi wszystkie savy. Ma ktoś jakiś pomysł jak rozwiązać ten problem? Jeszcze nie udało mi się przejść tej wspaniałej polskiej modyfikacji, bo za każdym razem jakiś błąd mi ją przerywał. Proszę o pomoc.

P.S.
Szukałem w wyszukiwarce postów o tym samym błędzie, ale nic nie znalazłem. Nie przeglądałem wszystkich stron tego tematu, bo ich liczba jest powalająca :)

Isentor:
Faust zainstaluj patcha poprawiającego respawn potworów. Czasem w wersji 1.01 powoduje on takie problemy.

Berry masz może zainstalowane gothic mod developmentkit?

Berry:

--- Cytat: IsentoR ---Berry masz może zainstalowane gothic mod developmentkit?

--- Koniec cytatu ---

raczej nie bo nawet nie wiem co to  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej